10/5/2011
www.musiccorner.gr

Η καλλιτέχνης της 19 Recordings/Jive Records, Jordin Sparks θα κυκλοφορήσει το νέο της single “I Am Woman”. Η AOL Music είχε την αποκλειστικότητα του up-tempo τραγουδιού την Πέμπτη 5 Μαΐου και αμέσως μετά στάλθηκε στα ραδιόφωνα. Το single θα είναι διαθέσιμο στο iTunes στις 10 Μαΐου. Η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια θα παρουσιάσει το τραγούδι της “I Am Woman” στο American Idol στις 12 Μαΐου.

Το “‘I Am Woman’ είναι αυτό που λέει ακριβώς ο τίτλος”, η Jordin εξηγεί για το τραγούδι. “Μόλις έκλεισα τα 21, θα ξεσπάσω! Το τραγούδι αυτό είναι για μένα και για όλα τα νέα κορίτσια που ανακαλύπτουν ποιες είναι και είναι περήφανες για αυτό που είναι”! Το “I Am Woman” το έγραψε και έκανε και την παραγωγή του, ο hit-machine Ryan Tedder (από τους  One Republic), ο οποίος έκανε και την παραγωγή στο Top 10 pop hit “Battlefield” από το ομότιτλο album της το 2009.

Το αστέρι της Jordin συνέχισε να λάμπει. Έλαβε διθυραμβικές κριτικές για το album και τις συναυλίες της και έχει καθιερωθεί ως μια ολοκληρωμένη και δημοφιλής τραγουδίστρια. Από το ομότιτλο, πλατινένιο album της Jordin του 2007 κυκλοφόρησαν 3 μεγάλες επιτυχίες που έφτασαν στο Top 5 του Pop Singles charts – Το “Tattoo” και τα υποψήφια για Grammy “No Air” και “One Step At A Time”. Τα singles που έχει κυκλοφορήσει (συμπεριλαμβανομένου και αυτά του δεύτερου της album) έχουν πουλήσει πάνω από 11 εκατομμύρια (tracks & ringtones) συνολικά.

Ένα τραγούδι της 21χρονης τραγουδίστριας περιλαμβάνεται και στο soundtrack African Cat. Το τραγούδι έχει τον τίτλο “The World I Knew”. Η Jordin Sparks θα είναι η special guest στην Αμερικάνικη, καλοκαιρινή περιοδεία των New Kids On The Block/Backstreet Boys η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here