2/9/2014
www.musiccorner.gr

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Μόνιμου Κάτοικου, “Hansel & Gretel” είναι γεγονός.

Δύο χρόνια δουλειάς για να ολοκληρωθεί το άλμπουμ το οποίο περιλαμβάνει 24 κομμάτια χωρισμένα σε δύο δίσκους, τον Hansel και την Gretel.

Ένας διπλός δίσκος που περιέχει βιώματα, καθημερινότητα, ιστορίες σε μορφή παραμυθιών και αλληγοριών.

O Μόνιμος Κάτοικος έχει καταθέσει την ψυχή του μέσα από τις ρίμες του, με σκοπό να αγγίξει και τον πιο δύσκολο χαρακτήρα. Μιλάει για τη ζωή και τη διαδρομή του σε ειλικρινές πρώτο πρόσωπο, αλλά καταλήγει να μας θυμίζει πως των ανθρώπων όλων τα βιώματα είναι λίγο-πολύ κοινά.

Όσες πτυχές της προσωπικότητας του δημιουργού του αποκαλύπτει, άλλες τόσες ευαίσθητες χορδές του ακροατή αγγίζει. Μας ανοίγει το τετράδιο των στίχων του κι αναγνωρίζουμε πως πολλούς θα μπορούσαμε να τους έχουμε γράψει κι εμείς, ένα κομμάτι, που θα μας αφορά προσωπικά.

monimos_katoikos_cover_2014_09

Δεν λείπουν βέβαια και οι συμμετοχές στον δίσκο από καλλιτέχνες εντός και εκτός hip hop σκηνής όπως Λόγος Απειλή, Tiny Jackal, Λάγνης, Μελωδός, Sifu Versus, Yinka, Πάνος Γουργιώτης, Μαρία Καρέτσου (Minor Project) και η παιδική χορωδία της Θήβας.

Η ολόφρεσκη αυτή δισκογραφική δουλειά βρίσκεται για αγορά και ακρόαση στο YouΤube channel της 5th Season Records, καθώς και μέσω iTunes, Spotify, Amazon, Deezer, Napster.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here