H μαγευτική πυξίδα της Μυκόνου τους ένωσε εκεί πριν από δεκαετίες!

Ο Κυριάκος Μαραγκός και ο Γιώργος Κανατούλας – οι Heavy Boys δηλαδή – είναι δύο επιτυχημένοι Έλληνες DJs & παραγωγοί σε ατομικό επίπεδο, που γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμων και ένωσαν την αγάπη τους για την μουσική δουλεύοντας ένα αγαπημένο old time classic track που είχαν για χρόνια στα συρτάρια τους!

Το αυθεντικό single των Stories από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 είναι μια λατρεμένη ροκ μπαλάντα και ένα σημείο αναφοράς στις καρδιές και των δύο! Όταν άκουσαν live -και πάλι στη Μύκονο- την Μαριάννα Βούλγαρη στα φωνητικά, ήταν σίγουροι πως βρήκαν τη “μούσα” τους και πως είχε έρθει η στιγμή να κυκλοφορήσουν για μια υπέροχη διασκευή του “Darling” στον ήχο του σήμερα με μουσικές παραπομπές που θυμίζουν όμως και το χτες!

Με ένα εντυπωσιακό ρόστερ και εντυπωσιακά remixes για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα από τους remix masters: DJ Pantelis, Pansil, GLUV, NuGianni & Van Garen και αφάνταστα ρομαντικό καλοκαιρινό mood, είναι σίγουρο πως θα παίξει πολύ παντού σε radios, bars & clubs αλλά θα αποτελέσει παράλληλα και μια τέλεια μουσική αφιέρωση στο δικό σας darling!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here