Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης, ο οποίος με τις εφευρετικές ρίμες στα τραγούδια του σατιρίζει, καυτηριάζει και αποτυπώνει το κοινωνικό κλίμα της εποχής, δίνοντας μία δυναμική έκφραση στην ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, φέρνει την hip-hop κουλτούρα στην Αθήνα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Ανησυχίες που γίνονται τραγούδια, τραγούδια που γίνονται συνθήματα αντίστασης της νέας γενιάς, απέναντι στα πλοκάμια ενός συστήματος που απλώνει παντού τους δικούς του μηχανισμούς.

dodekatos pithikos_2015_10_001

Frontman της βραδιάς ο Δωδέκατος Πίθηκος και μαζί του η βραβευμένη, σε παγκόσμιο διαγωνισμό Battle of the Year στη Γερμανία, ομάδα χορού breakdance Black Out Crew, ο John Wane χορευτής από τους βασικότερους εκπροσώπους στον χώρο του poping, ο Captain P με την τρομπέτα του και ο dj Waif στους … ατσάλινους τροχούς, καθώς και άλλοι καλεσμένοι που αφήνουν το προσωπικό τους στίγμα σε αυτή τη βραδιά που ενώνει τις τέχνες της μουσικής, του χορού και του θεάτρου. Σε ρόλο guest θα απολαύσουμε και τους Εισβολέα, Hatemost, Sadomas, Elephant Phinix.

Τους ενώνουν οι ίδιες καταστάσεις και προβληματισμοί, αυτοί που, κατά τα λεγόμενα του Δωδέκατου Πίθηκου, «σε κάνουν να βουτήξεις βαθιά στο σκοτάδι και να ψάξεις απαντήσεις. Να αντιμετωπίσεις τους προσωπικούς σου δαίμονες και φόβους, το μεγαλύτερο σου αντίπαλο, τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια αιώνια μάχη, μια δύσβατη διαδρομή απ’ το σκοτάδι προς το φώς».

Η πρώτη παρουσίαση έγινε στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο.

Συμμετέχουν:
Δωδέκατος Πίθηκος
Captain P – τρομπέτα
Waif – DJ
Mr Wane – popping
Blackout crew – breakdance
Lopez – φώτα
Ground Zero studio – ηχοληψία

Oργάνωση παραγωγής- JP Productions

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήριο εισόδου 10 ευρώ
Εισιτήριο προπώλησης 8 ευρώ

H προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα

Σάββατο 10 Οκτωβρίου

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ. 210 3412622

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here