Η Αλεξάνδρα Κόνιακ, μας καλεί σε ένα από τα πιο προσεγμένα wine & cocktail bars της Αθήνας, το Spollati, εγκατεστημένο σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό της Αιόλου, που συνδυάζει το design περασμένων δεκαετιών με τη σύγχρονη industrial αισθητική. Παρέα με ένα σύνολο αξιόλογων μουσικών και ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, υπόσχεται να χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

koniak_afisa_2016_04_001

Pop, Rock, Rn’B, ελληνικά ακούσματα κι όχι μόνο γίνονται ένα με τον μοναδικό θεατρικό τρόπο ερμηνείας της και τις σχεδιασμένες -μία προς μία- ενορχηστρώσεις του πιο στενού της συνεργάτη, Χρίστου Σερενέ. Nina Simone, Archive, Παύλος Παυλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και πολλοί άλλοι σε μια ατμόσφαιρα τόσο δυναμική, που όλα τα επιτρέπει.

Μια φωνή και μία παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Τη γνωρίσαμε το 2008 με την επιτυχία «Μέσα σου» (Stavento) και την ακούσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, μέχρι το 2013. Αυτή τη φορά σε ρόλο πρωταγωνιστή, αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.

Συνεχίζοντας τη συλλογή των τίτλων για τον δεύτερό της δίσκο, μας παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα Single της «Σε επιλέγω» και «Α4» που κυκλοφόρησαν από την Polymusic και αποκαλύπτει επί σκηνής το επόμενά της σχέδια…

Πιάνο/ Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές
Τύμπανα: Νίκος Παγώνης
Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος
Κιθάρα: Πέτρος Πολίτης
Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος Ελεύθερη

Spollati Bar
Διεύθυνση: Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης (Μετρό Μοναστηράκι)
Τηλ. Κρατήσεων: 21 5551 3004

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here