Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα και ο Απόστολος Κίτσος συναντιούνται για δύο ανοιξιάτικες μελωδικές βραδιές στο Γυάλινο Upstage στις 7 & 14 Μαΐου.

Δύο νέοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές επενδύουν στα “θέλω” τους, διαχρονικά και ατμοσφαιρικά, σε μια δημιουργική προσπάθεια να συνδυάσουν τις μουσικές επιρροές τους, κόντρα στα μουσικά στερεότυπα των καιρών. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μουσικές τους επιλογές, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από την έντεχνη μουσική σκηνή (Σ. Κραουνάκης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη κ.α.) αλλά και τραγούδια λαϊκά (Μίμης Πλέσσας, Άκης Πάνου κ.α.). Από τον Μάνο Χατζιδάκι μέχρι τον Θέμη Καραμουρατίδη, θα προσπαθήσουν να παντρέψουν το παλιό με το καινούριο και να μας ταξιδέψουν μέσα από τα δικά τους μάτια σε μουσικά μονοπάτια που αγαπούν.

mpilidia_kitsos_2015_05_001

Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα συστήθηκε στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά το 2014 συνοδεύοντας τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις συναυλίες του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα. Παράλληλα, με την παρουσία της στο τηλεοπτικό show The Voice 1 κατάφερε να παρασύρει στην αρένα του καλλιτεχνικού της πάθους πλήθος κόσμου, φθάνοντας έως τον προημιτελικό.

Ο Απόστολος Κίτσος ξεχώρισε στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου,  ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γλυκός Γενάρης» σε μουσική και στίχους του Σπύρου Παρασκευάκου. Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε και βρήκε αμέσως τη θέση του στα ραδιόφωνα. Το 2014 συμμετείχε στους τέταρτους Αγώνες δημιουργίας τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών με το τραγούδι «Καλό φεγγάρι λέω» σε ποίηση του Μιχάλη Γκανά.

Στην παρέα τους στο Γυάλινο up Stage θα βρίσκεται και η Βεατρίκη Ψυχάρη. Μια νέα φωνή που ανεβαίνει για πρώτη φόρα on stage και είναι έτοιμη να μας μυήσει στην αγάπη της για το τραγούδι.

Τους τρεις καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι μουσικοί Λευτέρης Πουλιού στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, Βαγγέλης Τζάτσος στην κιθάρα, Κώστας Αρσένης στο κοντραμπάσο και ο Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα.

Φωτογραφίες: Θανάσης Γαλιώτος

Θερμές ευχαριστίες στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου για την πολύτιμη βοήθειά της.

Πέμπτες, 7 & 14 Μαΐου 2015 | 9 μ.μ.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
210-9315600

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
Τιμές: 10€ είσοδος (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here