Η Αρλέτα με τη χαρισματική της φωνή μας υποδέχεται στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, παρέα με αγαπημένους φίλους της, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Μία τραγουδοποιός που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και τραγούδια που αγαπάει η ίδια, σε μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα, όπως μόνο εκείνη ξέρει να χτίζει με το κοινό.

Η πιο ιδιαίτερη φωνή της γενιάς της, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, με αυτήν τη γλυκιά της μελωδική μελαγχολία, θα μας μεταφέρει στο «Μπαρ το ναυάγιο», θα μας κεράσει “Batida de coco”, θα μας διηγηθεί την ιστορία της «Σερενάτας», θα μας ταξιδέψει σε «Ήσυχα βράδια» και πολλά ακόμα που δείχνουν ότι η ίδια αλλά και τα τραγούδια της έχουν το χάρισμα να παραμένουν πάντα φρέσκα και επίκαιρα.

Μαζί της τέσσερις εξαιρετικοί καλλιτέχνες και αγαπημένοι της φίλοι, που θα κάνουν αυτήν τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή. Η Νένα Βενετσάνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ντόρα Μπακοπούλου και ο Γιάννης Σπανός θα μας χαρίσουν σπουδαίες στιγμές σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Αρλέτα.

arleta_2015_09

Μουσικοί:
Πιάνο: Κώστας Αναδιώτης
Κοντραμπάσο: Σταμάτης Σταματάκης
Κιθάρα – τραγούδι: Ηλίας Κατελάνος
Πνευστά & κρουστά: Ντίνος Αποστόλου
Ντραμς: Μιχάλης Ορφανίδης

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια:
Γενική Είσοδος 15€
Φοιτητών-Ανέργων 12€
Κεντρικά αριθμημένα 20€

Προπώληση:
Viva.gr, artinfo.gr, 11876, 210 9213310, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Media Markt

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here