Οι Brandy Σουαρέ μάς συστήθηκαν στη δισκογραφία μέσα από δύο singles: Τον «Φτωχό» και την «Ποδηλάτισσα», γνωρίζοντας μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Τα lives τους γίνονται ανάρπαστα και ξεσηκώνουν με το κέφι και την εξαιρετική τους performance. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα, όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!

Το πρώτο τους άλμπουμ, «Παγωτό Καϊμάκι», περιέχει εκτός από τις δύο επιτυχίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, άλλα τέσσερα πρωτότυπα τραγούδια και μια καταπληκτική διασκευή της «Σκλάβας» των Γιώργου Μουζάκη και Γιώργου Γιαννακόπουλου, το υπέροχο αυτό τραγούδι που ανέδειξε μοναδικά η μεγάλη Τζένη Βάνου!

Από το εικαστικό του άλμπουμ μέχρι την ποιότητα του ήχου, το CD αυτό είναι μια πολύ προσεγμένη δουλειά, φτιαγμένη από μια μπάντα που αγαπά πολύ αυτό που κάνει.

Απολαύστε τους χωρίς ενοχές!

brandy_souare_cover_2017_04

Σύντομο βιογραφικό
Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012, από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη, Boogie Belgique, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου, Wedding Singers, Μαριέττα Φαφούτη, Opera Chaotique και άλλους, ενώ παράλληλα, με το τραγούδι «Η ποδηλάτισσα», η ΕΡΤ τους επέλεξε στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της, YourBand@ΕΡΤ.

Οι Brandy Σουαρέ είναι οι:
Σοφία Νάσσιου (τραγούδι)
Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες, τραγούδι)
Θανάσης Γατής (σαξόφωνο, κλαρινέτο)
Κώστας Χαλάτσης (μπάσο)
Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα)

Το album κυκλοφορεί από τη 14 Music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here