Η μουσική είναι μία – κατά τη Χριστίνα Μαρία Λαζάρου – και τα είδη της, είναι απλώς κλαδιά του ίδιου δέντρου. Η ανατροφή της με τους Beatles, οι σπουδές της στο πεδίο της Βυζαντινής Μουσικής και η παράλληλη εξερεύνηση και μελέτη της Jazz, σφράγισαν την πεποίθησή της αυτή, περί κοινής ρίζας των φαινομενικά ετερόκλητων κόσμων και δημιούργησαν το πρόγραμμα που παρουσιάζει.

Στο πρώτο μέρος, η Jazz και οι Βeatles, σε ευρηματικές διασκευές και στο δεύτερο, η μουσική του κόσμου…πορτογαλικά Fado, αργεντίνικα Tango, τσιγγάνικα flamenco και αυτοσχεδιασμοί, μας μυούν στο μαγικό ”όλον” της μουσικής.

lazarou_2015_06_001

Η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, μετά από διάφορες συνεργασίες, δισκογραφικά και επί σκηνής, με υπέροχους καλλιτέχνες, μας συστήνεται πλέον και μέσα από τις προσωπικές της δημιουργίες, οι οποίες είναι σε φάση ηχογραφήσεων με σκοπό την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ και κάποιες εκ των οποίων, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντανά στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, στις 9 μ.μ.

Παίζουν:
Γιάννης Νικέλης – manouche κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα
Άγγελος Παπαδάτος – κοντραμπάσο
Αργύρης Παρασκευάς – πιάνο, βιολί
Χάρης Παρασκευάς – τύμπανα, κλασσική κιθάρα
guest: Εβελίνα Καστρίτη – ακορντεόν

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015
Στις 21:00

*** Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες – Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live

Κήπος Νομισματικού Μουσείου
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Τηλ. 210.3610067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here