Η Ελένη Πέτα, θεωρείται, μια από τις πιο αξιόλογες και επιτυχημένες τραγουδίστριες. Με τις ερμηνευτικές της δυνατότητες αλλά και τη σκηνική της παρουσία έχει κερδίσει τις πιο θετικές κριτικές.

Στην Αθηναΐδα, η Ελένη Πέτα επιλέγει να τραγουδήσει από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο τόσο στο δικό της όσο και μεγάλων ελλήνων κλασσικών συνθετών. Ειδικότερα, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από τη δική της προσωπική δισκογραφία, κομμάτια που αγαπήσαμε και που θα θέλαμε να ξαναθυμηθούμε. Εμφανείς, είναι και οι επιρροές της από τις δυτικές μελωδίες αλλά και από την μουσική της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

eleni_peta_afisa_dt_2015_02

Η πολυδιάστατη φωνή της μπορεί να ερμηνεύσει τα πάντα, γι’ αυτό και οι εναλλαγές στο ύφος των τραγουδιών. Φωνή αισθαντική, μελωδίες που σε ταξιδεύουν, στίχοι με βαθύτερο νόημα που σου αναγεννούν τις αισθήσεις. Κομμάτια γνώριμα, διασκευασμένα που μας δίνονται με μια νέα μορφή και δημιουργούν ένα ξεχωριστό μουσικό τοπίο.

Η ορχήστρα εμπλουτισμένη με αίσθημα παίζει με φαντασία και απίστευτη δεξιοτεχνία.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καλογέρης
Επιμέλεια Προγράμματος και Ενορχηστρώσεις: Ντίνος Γεωργούντζος (πιάνο),
Τάκης Βασιλείου (κρουστά),
Γιώργος Χατζόπουλος (κιθάρα).

Παρασκευή 20 και 27 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 22.00

Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού
Καστοριάς 34-36,
Βοτανικός
τηελέφωνο: 210-3480000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here