Μετά τα συνεχόμενα sold out της Ελλης Πασπαλά στο Πειραιώς 131, όπου με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τη μαγεία της τζαζ, η ερμηνεύτρια θα δώσει τέσσερις ακόμα συναυλίες, στις 29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου και τις Δευτέρες 23 και 30 Δεκεμβρίου.

———–

“Elly loves jazz”

Η Έλλη Πασπαλά έχει ερμηνεύσει με την αισθαντική φωνή της μερικά από τα πιο αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Φέτος το φθινόπωρο όμως κάνει βουτιά στη μεγάλη μουσική παράδοση της jazz, της μουσικής που άνθισε στην καρδιά της Αμερικής.

Μια παράσταση με αφετηρία την jazz μάς υπόσχεται η Έλλη Πασπαλά προσεγγίζοντας τη μουσική των βιρτουόζων των μουσικών οργάνων, που οδήγησε μεγάλους συνθέτες όπως ο Cole Porter και ο George Gershwin να γράψουν τραγούδια με jazz χροιά που παραμένουν εμβληματικά και αγαπημένα μέχρι σήμερα.

Εκρηκτική, όσο και μελαγχολική, η jazz μιλά με τρόπο μοναδικό για ανθρώπινα πάθη και συναισθήματα, από την πιο βαθιά λύπη μέχρι την πιο ξέφρενη χαρά. Αυτά τα τραγούδια σφράγισαν με τις φωνές τους θρύλοι όπως η Billie Holiday, η Ella Fitzgerald, η Nina Simone, o Nat King Cole και ο Frank Sinatra.

Η Έλλη Πασπαλά, γεννημένη στη Νέα Υόρκη, κουβαλάει ζωντανούς μέσα της αυτούς τους θησαυρούς της αμερικάνικης μουσικής.

Στη μουσική σκηνή του Πειραιώς 131 τα Σάββατα 19, 26 Οκτωβρίου, στις 2, 9 Νοεμβρίου και στις 29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου, η Έλλη Πασπαλά μαζί με τον David Lynch στα σαξόφωνα και κρουστά, τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο κοντραμπάσο και τον Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα, θα μας μεταφέρουν σε αυτήν την εποχή που δεν τελείωσε ποτέ.

Επιμέλεια προγράμματος: Ευανθία Ρεμπούτσικα – Λίνα Νικολακοπούλου
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Σάββατα 19, 26 Οκτωβρίου & 2, 9 Νοεμβρίου.
29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου
Επίσης τις Δευτέρες 23 και 30 Δεκεμβρίου

Πειραιώς 131
Πειραιώς 131, Αθήνα
Tηλ. 210 3450922

Τιμές εισιτηρίων
Ορθίων: 10 ευρώ
Καθήμενων: Α’ ζώνη 20 ευρώ, Β’ ζώνη 15 ευρώ

Προπώληση: viva.gr και 210-3450922

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here