Ένα βράδι Πέμπτης αλλιώτικο από τα άλλα, αφού στο σαλόνι του “The BOX” (Δορυλαίου 12, Πλ. Μαβίλη), σας ετοιμάζουμε μία στενή, σχεδόν προσωπική συνάντηση με τους Encardia. Χωρίς μικρόφωνα και προκαταλήψεις, θα ακούσουμε τα καινούργια τραγούδια και τις ιστορίες τους και ίσως και να χορέψουμε μαζί τους. Δεν πρόκειται για παράσταση ούτε για συναυλία. Μια φιλική μουσική θα συνάντηση είναι, από αυτές που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

encardia_2018_03_001

Το παρόν εκείνο το βράδυ από την πλευρά των encardia.τον θα δώσουν οι:

Κώστας Κωσταντάτος: Φωνή, μαντολίνο, βιολί, νταούλι
Βαγγέλης Παπαγεωργίου: ακορντεόν φυσαρμόνικα, τραγούδι
Μιχάλης Κονταξάκης: κιθάρα, τραγούδι
Ναταλία Κωτσάνη: τραγούδι, κρουστά
Δημήτρης Τσεκούρας: Κοντραμπάσο, τραγούδι
Γιάννα Χαμαλέλη: Χορός

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή: 10 ευρώ με κρασί ( μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
Εισιτήρια / Κρατήσεις θέσεων: στο 210 6463788 και στο ταμείο του ΤΗΕ ΒΟΧ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όλες οι βραδιές του προγράμματος «Μουσική του Κόσμου» εντάσσονται στην σειρά ακουστικών συναυλιών που εγκαινίασε πέρυσι το ΤΗΕ ΒΟΧ. Αυτό σημαίνει μουσικές παραστάσεις σε ένα ιδιαίτερο και εντελώς μη συναυλιακό χώρο όπου ανερχόμενοι ή καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν unplugged τη μουσική τους σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει την οικειότητα και την αμεσότητα ενός prive live στο σαλόνι μας.

Έτσι εκείνο το βράδυ στο σαλόνι μας…
– Θα σερβίρουμε μόνο κρασί (λευκό ή κόκκινο), κερασμένο από εμάς
– Θα σας παρακαλέσουμε να μην καπνίζετε – βλάπτει σοβαρά την υγεία του καλλιτέχνη. Προβλέπεται διάλειμμα στη συναυλία και ανοιχτός χώρος μπροστά ή στην πίσω αυλή του ΤΗΕ BOX όπου μπορούμε να αμαρτήσουμε ελεύθερα.
Θα σας παρακαλέσουμε να έχετε τα κινητά σας στο αθόρυβο – To live θα είναι unplugged! Ας μην υποχρεώσουμε τον καλλιτέχνη να αυτοσχεδιάζει κάθε φορά για να ενσωματώσει στο τραγούδι το ringtone του καθενός μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here