ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ “ΑΛΛΙΩΣ”

Δήμητρα Γαλάνη «Αλλιώς». Μέσα από ένα πολύ ξεχωριστό live μας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη που έχουμε αγαπήσει μέσα από μια πορεία 43 χρόνων, να ακούσουμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια της σε ένα πλούσιο και ουσιαστικό πρόγραμμα, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς…

Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει η Δήμητρα στη σκηνή. Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Στη σκηνή μαζί της οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Κώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Οι υπόλοιπες συναυλίες της για το καλοκαίρι…

 • Σάββατο 22 Αυγούστου — Λαύριο
 • Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
  Χώρος: Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου
  Τιμή εισιτηρίων: 12 ευρώ
 • Κυριακή 23 Αυγούστου — Νεστόριο (River Party)
 • Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου — Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
  Ώρα έναρξης: 20:30
  Προπώληση εισιτηρίων: 10 €
  Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12 €
  Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 7282333

athena_andreades_live_2014_09_023_galani

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ “CHRONOS”

Η συνάντηση της Δήμητρας Γαλάνη με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.

Οι ενορχηστρώσεις της ομάδας αυτών των μουσικών αναδεικνύουν με έναν μοναδικό τρόπο τις επιρροές της ελληνικής μουσικής από την Ανατολή και τη Δύση. Ο Πέτρος Κλαμπάνης στο κοντραμπάσο, ο Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, λαούτο και κιθάρα, ο Σπύρος Μάνεσης στο πιάνο, ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο γίνονται ένα «σώμα» με την Δήμητρα Γαλάνη που είναι η «κορυφαία αυτού του χορού». Η ερμηνεύτρια εδώ συμπυκνώνει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού καθώς είναι κι η ίδια μέρος αυτής μιας και διδάχτηκε από αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς από τα πρώτα της βήματα. Σαν ένας συνδετικός κρίκος ενώνει το παρελθόν με το σήμερα.

Chronos (Xρόνος) σ’αυτήν την μοναδική παράσταση είναι με έναν τρόπο η Δήμητρα Γαλάνη. Chronos είναι αυτά τα τραγούδια που πάντα έχουμε ανάγκη να ανακαλούμε για να επαναπροσδιορίζουμε τον πολιτισμό μας.

 • Τρίτη 25 Αυγούστου — Άνδρος
  Ώρα έναρξης: 21:00
  Ανοικτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
  Σημεία προπώλησης Φεστιβάλ Άνδρου:
  Χώρα: PLOES TRAVEL, Κατερίνα Κασιδώνη, 22820 29220 – 6948402488
  Γαύριο: PORTO ANDROS, Στυλανού Άννα, 22820 71222
  Κόρθι: SEA SATIN, Δ. Γιγήνης, 22820 61196
  Τιμή εισιτηρίου: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here