Σε μια παράσταση που καθρεφτίζει τις ανησυχίες της εποχής με έναν διαφορετικό, ζωηρό και αισιόδοξο τρόπο, που δένει το παλιό με το σύγχρονο μα κυρίως γεμίζει με συναισθήματα τις ψυχές, η τραγουδοποιός Εύα Λουκάτου και η τετραμελής μπάντα της, θα βρίσκονται την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου στη ΡΟΤΑ.

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει και εκδόσει την τρίτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μ’ ένα σακίδιο για συνοδηγό” από την Final Touch, η Εύα, μας γνωρίζει με τις νέες της δημιουργίες και μας πιάνει το χέρι οδηγώντας μας σε ένα σκηνικό, όπου πρωταγωνιστής είναι ο καθένας από εμάς.

loukatou_afisa_2015_01_01

Η βαθιά, αισθαντική φωνή της Εύας με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα που ταιριάζει άριστα στο ύφος της μουσικής της, συνοδεύεται από εξίσου πλούσια ενορχήστρωση. Μία μπάντα αποτελούμενη από φίλους, που γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον και δένουν αρμονικά, συνδυάζοντας έτσι την καταπληκτική τους τεχνική με την κοινή τους αισθητική και αγάπη για τη μουσική.

Ο Κουβανός μπασίστας Yoel Soto, ο πιανίστας Δημήτρης Δημόπουλος και ο Αργεντίνος κρουστός Demian Gomez, ολοκληρώνουν το άψογο αποτέλεσμα.

Απολαύστε τους ζωντανά στη ΡΟΤΑ την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου στις 22:00.

Είσοδος: 6 ευρώ

ΡΟΤΑ Art Coffee Community
Σόλωνος 124, Αθήνα

Θέσεις περιορισμένες
Κρατήσεις Τηλ.: 210 3801033

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here