Δευτέρα βράδυ σε ένα πραγματικά κατάμεστο Παλλάς η Φωτεινή Δάρρα συγκίνησε με την ερμηνεία της στα τραγούδια της Τζένης Βάνου. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα πάνω στη σκηνή καθήλωσε το κοινό και «το πήρε μαζί της», σε ένα μελωδικό ταξείδι μέσα στο χρόνο.


Τραγούδια από την πορεία της Τζένης Βάνου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και από την λαϊκή της καριέρα κουβαλούσε μέσα στις αποσκευές της η Φωτεινή, που κατάφερε να κάνει τον κόσμο να σιγοτραγουδήσει, ζώντας στιγμές από την ζωή της Τζένης Βάνου.


Η ερμηνεία της έκανε τον κόσμο άλλοτε να δακρύσει και άλλοτε να διασκεδάσει. Ο Μίμης Πλέσσας και ο γιος της Τζένης Βάνου Μιχάλης Ρηγόπουλος που ήταν εκεί, δεν έκρυψαν την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό τους.


Η Φωτεινή για μία ακόμη φορά έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και δίκαια εισέπραξε το χειροκρότημα και την αγάπη του κοινού. Εξαιρετική η δουλειά του μαέστρου της ορχήστρας Γιώργου Παπαχριστούδη καθώς και όλων των μουσικών και των τραγουδιστών, ηθοποιών και χορευτών.


Την σκηνοθεσία υπέγραψε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Πιάνο – ενορχηστρώσεις: Γιώργος Παπαχριστούδης
Τρομπόνι: Γιάννης Αρβανιτάκης
Τρομπέτα: Απόστολος Καλογιάννης
Κλαρινέτο και σαξόφωνο: Κώστας Ιωαννίδης
Κιθάρα: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Τεό Λαζάρου
Κρουστά: Αντώνης Γερογιάννης
Τύμπανα: Άκης Γαβαλάς
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά:
Γιάννης Αθητάκη, Ζωή Βατίστα, Μαρία Γεροδήμου, Χριστίνα Ελληνοδέλη, Αγγελική Κουτελέκου, Στράτος Κρητικός, Γιώργος Χουβαρδάς

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπάζογλου
Ηχοληψία: Γιάννης και Γιώργος Κολεβέντης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here