Μια υπέροχη λαϊκή βραδιά απόλαυσαν οι πάνω από 3.000 θεατές, που βρέθηκαν την Παρασκευή, 7 Ιουλίου, στον πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα. Μια βραδιά με πρωταγωνίστρια τη Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Σωτήρη Μπαλλά που τραγούδησαν για σχεδόν τρεις ώρες, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, δημιουργώντας μια μεγάλη χορωδία που τους συνόδευσε σχεδόν σε κάθε επιλογή τους.

velesiotou_lipasmata_2017_07_001

Η συναυλία, στα πλαίσια του νέου φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα», ήταν κατά κοινή ομολογία μια από τις πιο πετυχημένες μέχρι στιγμής, θυμίζοντας με τον παλμό και τη συμμετοχή του κόσμου, παλιές καλές εποχές.

Ξεχώρισαν φυσικά τα «Διόδια» και οι «Μέλισσες», από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της δισκογραφίας της Βελεσιώτου, αλλά και επιλογές από τραγούδια του Θεοδωράκη, του Λοΐζου, του Μούτση και άλλων μεγάλων συνθετών και δημιουργών. Ένα μαγικό ταξίδι σε αγαπημένα ρεφρέν, πλάι στη θάλασσα, στον νέο πολυχώρο που δημιουργήθηκε φέτος πλάι στο εργοστάσιο λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Σημαντική επίσης στάθηκε η συμμετοχή του κοινού στην παράκληση για συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

velesiotou_lipasmata_2017_07_002

Το σχήμα συμπλήρωσαν οι σταθεροί συνταξιδιώτες:
Ενορχήστρωση, πιάνο, ακορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου
Μπουζούκι: Γιώργος Καραμφίλλης
Κοντραμπάσο: Διονύσης Μακρής
Ντραμς: Θωμάς Κωστούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here