Ύστερα από 6 απολύτως επιτυχημένες, sold out παραστάσεις και ένα πρόγραμμα που ενθουσίασε, η Γιώτα Νέγκα συνεχίζει για δύο ακόμη Σάββατα στον Σταυρό του Νότου Plus, στις 18 & 25 Μαρτίου.

Δωρική, ουσιαστική και παθιασμένη, η σπουδαία ερμηνεύτρια μάγεψε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά όλα τα βράδια των παραστάσεων τον Σταυρό του Νότου Plus, χαρίζοντας μια σειρά από αλησμόνητες ερμηνείες, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από πολύτιμα, αγαπημένα τραγούδια.

«Τα τραγούδια που λες», η πιο προσωπική παράσταση της Γιώτας Νέγκα, ήταν η αφορμή όχι μόνο για να ξεδιπλωθούν οι αναμφισβήτητα σπουδαίες φωνητικές της δυνατότητες, αλλά και για να παρουσιάσει τον δικό της μουσικό κόσμο, υπογραμμίζοντας όσα είναι, όσα έχει, όσα θέλει και όσα ονειρεύεται!

Και έτσι θα συνεχίσει να κάνει για δύο ακόμη τελευταίες παραστάσεις, όχι μόνο για όσους δεν πρόλαβαν, αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν ξανά την εμπειρία μίας γοητευτικής μουσικής εξομολόγησης. από μία κορυφαία ερμηνεύτρια!

—————————

Η Γιώτα Νέγκα, από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus. Και στην πιο προσωπική της εμφάνιση μέχρι σήμερα, χτίζει, μόνο για έξι παραστάσεις (4, 11, 18, 25 Φεβρουαρίου & 4, 11 Μαρτίου), ένα μουσικό σύμπαν με τη δική της σφραγίδα και υπογραμμίζει όσα είναι, όσα έχει, όσα θέλει και όσα ονειρεύεται!

negka_2017_02_002

Η ίδια λέει για τις παραστάσεις της στον Σταυρό του Νότου Plus:

«“Τα τραγούδια που λες”… Εκείνα που έμαθες να πονάς μαζί τους, εκείνα που σε έμαθαν να αγαπάς και τα άλλα που από φόβο δεν ξεστόμισες ποτέ.
Η μνήμη μας, όσα φέρει το συναίσθημα που κουβάλησε στην πλάτη του τα χρόνια μας και έφτιαξε τις προσωπικές μας ιστορίες, την καθεμία ξεχωριστή, μα και με μια αόρατη γραμμή να τις ενώνει.
Τα μεγάλα μας ανομολόγητα, εκείνα που φώλιασαν μέσα μας σιωπηρά και ήρθε η ώρα να τα ξορκίσουμε, ομολογώντας τα δυνατά.
Οι καιροί που πέρασαν, οι δίσκοι που ήρθαν ως “δώρα” από τους δημιουργούς, το “Καινούριο Φιλί”, ο “Τελευταίος Εαυτός”, οι συνεργασίες που με προίκισαν, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Σταμάτης Κραουνάκης ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Goran Bregovic…
“Τα τραγούδια που λες”… Η φωνή του πατέρα μου, η ανάμνηση από την πρώτη μου ηχογράφηση, οι άνθρωποί μου, τα βήματα που μετρώ μέχρι σήμερα και όσα λαχταρώ να κάνω ξεκινώντας από το επόμενο δευτερόλεπτο.
“Τα τραγούδια που λες”… Η πολύτιμη ορχήστρα μου στη θέση της. Ο Κωνσταντίνος στην καρέκλα του σκηνοθέτη.
“Τα τραγούδια που λες”… Τα πιο δικά μας, τα πιο αληθινά.
Εσύ. Εγώ. Εμείς. Σας περιμένω στα “δύσκολα” ρεφραίν, να κρατήσουμε το χέρι στις ανηφόρες μας και να τις κάνουμε ευθείες.
Για έξι, μόνο, βράδια Σαββάτου, στον Σταυρό του Νότου».

———————

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι
Δημήτρης Κουζής – βιολί
Αλέξανδρος Τράμπας – μπάσο
Νίκος Καρατζάς – κρουστά

Σχεδιασμός ήχου, ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Χώνος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Management – Παραγωγή: PROSPERO

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Ώρα προσέλευσης: 22:30

Είσοδος: 13 € με μπύρα / κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here