Οι Group PάrΩdy, είναι μια παρέα έξι μουσικών που με κοινό τόπο την αγάπη τους για τη μουσική, συνδημιουργούν και συνδιαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Με στίχους άλλοτε ευαίσθητους, άλλοτε ανήσυχους και με δυνατές ενορχηστρώσεις, η μπάντα  προτείνει ένα “πάντρεμα” ηλεκτρικού & παραδοσιακού  ήχου. Με παντελή έλλειψη σοβαροφάνειας, προσπαθούν απλώς… να δημιουργήσουν τα τραγούδια τους.

Τη χειμερινή σεζόν, επιλέγουν για  μουσικό τους στέκι το Σταυρό του Νότου (Club). Έπειτα από τις τρεις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις, επιστρέφουν και πάλι στη σκηνή του Ν. Κόσμου για δύο ακόμα μουσικές βραδιές μέσα στον Απρίλιο. Με αλλαγές στη σύνθεση τους αλλά άκρως δημιουργική διάθεση, περιμένουν παλιούς και νέους φίλους στη μουσική τους παρέα.

group_parody_afisa_2017_03_001

Από το συναυλιακό τους ρεπερτόριο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τραγούδια από τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο: “Παράξενοι καιροί”, την οποία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μητσοτάκης (“Ενδελέχεια”), γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδοποιών (Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Χαΐνηδων, Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Πασχαλίδη, Ορφ. Περίδη, Π. Σιδηρόπουλου, Μ. Λοΐζου , Ν. Παπάζογλου κ.α), καθώς και “πειραγμένα” παραδοσιακά.

Από το περσινό καλοκαίρι έως και σήμερα, έχουν στο ενεργητικό τους αξιοσημείωτες συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ. Η αρχή έγινε από την Πλατεία Νερού όπου εμφανίστηκαν μαζί με τους: Λ. Μπαλάφα, Αλ. Ιωαννίδη και Σ. Μάλαμα. Έπειτα ακολούθησε το summΕΡΤime, όπου μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής τους, βρέθηκαν επί σκηνής με τον Λ. Μαχαιρίτσα. Επιπλέον, ο Μελωδία 99,2 fm επιλέγει να εντάξει στην ενότητα “Ακούμε… μπροστά” το τραγούδι “Τα πολυαγαπημένα”.

Οι Group PάrΩdy είναι οι: Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, φωνή), Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Ζησόπουλος (ακουστική κιθάρα),  Άλκης Δήμος (ηλεκτρικό μπάσο), Λευτέρης Αντωνόπουλος (τύμπανα).

Συμμετέχει στο βιολί ο Δημήτρης Καζάνης.

Τρίτη 4/4
Τετάρτη 26/4

Σταυρός του Νότου Club

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here