Από το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και για περιορισμένες εμφανίσεις οι Imam Baildi κατεβαίνουν στον Πειραιά και ανεβαίνουν στη σκηνή του Passport, για να παρουσιάσουν μεταξύ άλλων και τα τραγούδια του τελευταίου τους album με τίτλο “Imam Baildi III”.

Η παρέα των Imam βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, καθώς στο διάστημα που προηγήθηκε και ακολούθησε της κυκλοφορίας του “III”, έλαβαν χώρα μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα στην πορεία του συγκροτήματος:

Οι πρώτες δικές τους ολοκληρωμένες συνθέσεις. Το «Σημείωμα», οι «Πόλεις» και το ορχηστρικό “Rider”, που αγκαλιάστηκαν με θέρμη από τον κόσμο.

Ένα ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Βράχων την ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ τους τον περασμένο Ιούλιο, με πέντε και πλέον χιλιάδες κόσμο να μοιράζεται μαζί τους τη χαρά της ζωντανής παρουσίασης του “ΙΙΙ”.

Δεκάδες συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική, με κορυφαία αυτή στο Montreal Jazz Festival”, το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά.

Δύο από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ της περσινής χρονιάς, το «Κάτω Παρτάλι» και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ντυμένα με τα remix τους.

Η πλειονότητα των κομματιών του δίσκου τους στις playlists των ραδιοφώνων όλης της χώρας.

Οι όμορφες στιγμές όμως δεν σταματούν εκεί. Η πιο δυναμική μουσική παρέα ξεκινάει τις συναυλίες του φετινού χειμώνα από το Passport με καινούριες ιδέες, τραγούδια, ιστορίες, εκπλήξεις. Αυτή τη φορά, και ειδικά για τις εμφανίσεις στο passport, με ένα νέο μέλος, τον κουβανό περκασιονίστα, Carlos Menendez. Και όπως πάντα, με το παρελθόν να σμίγει με το παρόν και να κοιτάει το μέλλον.

imam_baildi_2014_12

PASSPORT
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210 4296401

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Τιμή εισιτηρίου:
12 euro (bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 euro (σε τραπέζι, με ποτό)

Προπώληση εισιτηρίων:
PUBLIC – 11876 – Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots & on line: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here