ΠΡΟΣΟΧΗ:
Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο στο χώρο των συναυλιών και των θεαμάτων κλειστού χώρου εξαιτίας της απειλής του κοροναϊού, οι προγραμματισμένες για τις 11 & 18 Μαρτίου παραστάσεις της Κατερίνας Πολέμη
στο club του Σταυρού του Νότου, αναβάλλονται.

Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια προπώλησης, παρακαλούμε να απευθυνθούν στο σημείο αγοράς τους για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

——————

Η Ελληνοβραζιλιάνα Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι που συνδυάζει πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς κόσμους μέσα από τις ιδιότητές της ως συνθέτης, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και performer, ύστερα από τις εμφανίσεις του φθινοπώρου που προκάλεσαν αίσθηση, επιστρέφει στο club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο, τελευταίες, ανοιξιάτικες παραστάσεις!

Και παρουσιάζει ξανά την Τετάρτη 11 και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ένα ατμοσφαιρικό αλλά και δυναμικό πρόγραμμα, με τραγούδια Ελληνικά και ξένα που αφορούν τη “Saudade”. Μία βραζιλιάνικη λέξη, που θυμίζει την έννοια της νοσταλγίας και της λαχτάρας για όλα εκείνα που μπορεί να μας έχουν λείψει: Άνθρωποι, τόποι, καταστάσεις, συναισθήματα αλλά και καλοσύνη, αδελφικότητα, χιούμορ, ηρεμία, ζωντάνια, ευτυχία, ερωτισμός…

Συνοδευμένη από τη μπάντα της, ένα σχήμα εξαιρετικών μουσικών – τον Κώστα Πατσιώτη στο μπάσο, τον Γιάννη Αγγελόπουλο στα τύμπανα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα – φτιάχνουν από κοινού ένα πρόγραμμα γεμάτο ταξιδιάρικα ηχοχρώματα, μέσα από τις πολυπολιτισμικές μουσικές επιλογές και καταγωγές της Κατερίνας.

Και βέβαια, παρόλη τη “saudade” που μπορεί να νιώθει, η θεατρικότητα, η μουσικότητα, το σκηνικό πάθος και το χιούμορ της Κατερίνας Πολέμη, θα είναι όπως πάντα εκεί!

Κατερίνα Πολέμη – φωνή, κιθάρα, ενορχηστρώσεις
Κώστας Πατσιώτης – μπάσο
Γιάννη Αγγελόπουλος – τύμπανα
Δημήτρης Παπαδόπουλος – τρομπέτα & flugel horn

Τετάρτη 11 & 18 Μαρτίου ΑΝΑΒΟΛΗ
Ώρα έναρξης: 21:30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλ 2109226975

Τιμή εισόδου: 14€ (με μπύρα ή κρασί)
Προπώληση: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here