Οι Les Au Revoir επιστρέφουν για ακόμα μια ζωντανή εμφάνιση την Παρασκευή 20 Μαΐου στο Kitchen Bar στην Θεσσαλονίκη (Β Αποθήκη Λιμάνι) αυτή την φορά με ανοιξιάτικη διάθεση και ρετρό μελωδίες στις αποσκευές τους.

les_au_revoir_interview_2016_05_015

Σε αυτή την τόσο ξεχωριστή εμφάνιση για τους Les Au Revoir, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Kitchen Bar με φόντο το λιμάνι, καθώς θα “αγκαλιάζει” η νύχτα την πόλη, θα μας χαρίσουν ξεχωριστές ερμηνείες που βασίζονται κυρίως σε τραγούδια κλασικά, αλλά και του σήμερα, διασκευασμένα σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς. Μέσα από τις εμφανίσεις τους επιχειρούν ένα μουσικό πέρασμα από διάφορα είδη μουσικής και από διαφορετικές γωνίες του κόσμου, καταφέρνοντας να μας ταξιδεύσουν με τα ηχοχρώματα τους σε μαγικούς προορισμούς! Σε αυτή την τόσο έντονη δημιουργική τους περίοδο, το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να μας παρουσιάσει και την νέα του κυκλοφορία που είναι μια διασκευή στην κλασσική επιτυχία του Μανώλη Χιώτη “Πολλές Φορές”.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, οι Les Au Revoir επιστρέφουν στο Kitchen Bar στην Θεσσαλονίκη ζωντανά δίπλα στην θάλασσα και με φόντο το πιο όμορφο και ανήσυχο λιμάνι της Ελλάδος!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here