Η Λίνα Ροδοπούλου επανέρχεται στη μουσική σκηνή της Σφίγγας, το Σάββατο 25 Μαΐου. Αυτή τη φορά παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Nouvelle passion» που κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μήνες και περιέχει δέκα διασκευασμένα αγαπημένα και πασίγνωστα γαλλικά κομμάτια, τα οποία φέρουν τη μουσική επιμέλεια του διεθνούς φήμης κιθαρίστα και μουσικού Παναγιώτη Μάργαρη.

Τα τραγούδια αυτά συναντούν τους ήχους της Ισπανίας και της Πορτογαλίας σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με μουσικές στιγμές, οι οποίες ταξιδεύουν σε όλα εκείνα τα μέρη που η διάθεση για έρωτα, χορό και διασκέδαση παίρνουν μια άλλη διάσταση, απόλυτα ταιριαστή με τη μεσογειακή ιδιοσυγκρασία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό χρώμα που ήδη υφίσταται στο «Nouvelle passion» και προσδίδεται στις μελωδίες των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Αττίκ, Σουγιούλ.

Κάπως έτσι, η Edith Piaf ανταμώνει με τον Jacques Brel και το «Je t’aime» με το «Hijo de la luna» σε μια βραδιά πλημμυρισμένη με ευφάνταστες και εναλλασσόμενες εκπλήξεις!

Δημήτρης Κούστας – ακορντεόν
Κώστας Παρισιάδης – κλασική κιθάρα
Λουκάς Γιαννακίτσας – μπάσο

Σάββατο 25 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.30

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149

Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here