Η Μάγδα Βαρούχα, το Σάββατο 20 Μαΐου  για μια παράσταση στο PassPort Κεραμεικός – Upstairs

H Μάγδα Βαρούχα, επιστρέφει στο PassPort Κεραμεικός – Upstairs με μια  παράσταση που άφησε τις καλύτερες και πιο ζεστές εντυπώσεις το Χειμώνα που μας πέρασε. Με την προσωπική της παρουσίαση ως ερμηνεύτρια αλλά και ως δημιουργός, πλαισιωμένη από τη νεοσύστατη μουσική παρέα εν ονόματι «Αυλή των Θαυμάτων». Έγιναν όντως «θαύματα» μουσικά εκείνο το βράδυ και αναμένουμε να υποδεχθούμε το Καλοκαίρι με το ίδιο αίσθημα ψυχικής ελευθερίας.

varoucha_interview_2017_02_005

Η Μάγδα είναι από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές που μας απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο και με την παράστασή της  «Όνειρα» επιλέγει έναν πρωτότυπο τρόπο να παρουσιάσει δικά της κομμάτια,  μπλεγμένα περίτεχνα με αγαπημένες επιρροές. Μουσικές αδυναμίες, όπως λέει και η ίδια.
Δίπλα της βρίσκεται η «Αυλή των Θαυμάτων». Μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, γεμάτοι αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερο χρώμα στον ήχο τους.«Η έμπνευση. Το πιο γλυκό βασανιστήριο του μυαλού και της ψυχής σου.

Έρχεται, φεύγει, μπαίνει στη ζωή σου, κλέβει τη ζωή σου, γίνεται η ζωή σου. Δανείζεται τους έρωτες, τα πάθη και τα λάθη σου. Ένας αδιάκοπος δημιουργικός πόλεμος που «μουδιάζει» το κεφάλι. Αν δεν σε ξυπνάει το πρωί σίγουρα δεν σε έχει αφήσει να κλείσεις μάτι όλη τη νύχτα. Γίνεται όνειρο που θέλει να αναπνεύσει… Και είσαι υπεύθυνος για τον αέρα του, την ασφαλή και λυτρωτική του πορεία προς την πραγματικότητα. Κάπως έτσι… Ελευθερώσου!»

20 Μαϊου λοιπόν,  στο PassPort Κεραμεικός Upstairs, στον Κεραμεικό, η Μάγδα θα μας ταξιδέψει στους δικούς της μουσικούς κόσμους ακόμα μια φορά και θα μας «μιλήσει» για εκείνη με τον πιο οικείο τρόπο, τραγουδώντας!
Ενορχηστρώσεις: Αυλή των Θαυμάτων

Παίζουν οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Κούρος – Πιάνο, κρουστά
Γιώργος Ντινάκος – Έγχορδα
Ιάσονας Μαυρογεώργος – Έγχορδα
Μανόλης Τόμπρος – Drums
Αντωνία Τσολάκη – Μπάσο
Νίκος Σταδιάτης – Ακορντεόν
Αλέξης Στενάκης – Πνευστά – πλήκτρα
Ορέστης Μαυρόπουλος – Βιολί
Αγγελική Παρδάλη – Σαντούρι
Φωτογραφίες: Δημήτρης Γαρουφαλιάς
Επιμέλεια παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου, Λωρίν Παρασκευοπούλου

Σάββατο 20 Μαΐου
PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
τηλ. κρατήσεων 2105222203

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here