Το δεύτερο προσωπικό της album με τίτλο «Ροζ» κυκλοφόρησε η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Μαρία Κηλαηδόνη από την Walnut Entertainment.

Υπογράφοντας τους στίχους και τη μουσική στα οκτώ από τα εννέα τραγούδια που αποτελούν αυτή τη δισκογραφική δουλειά -περιλαμβάνεται και μια διασκευή της «Χαμηλής Πτήσης» του πατέρα της, Λουκιανού Κηλαηδόνη– η Μαρία Κηλαηδόνη έχει σα στόχο να μείνει πιστή στο προσωπικό της αποτύπωμα που έχει αφήσει με το πρώτο της album, το «Τυρκουάζ».

Φανερά επηρεασμένη από τα ακούσματα της αμερικανικής jazz και country μουσικής σκηνής η Μαρία Κηλαηδόνη προσθέτει τη γονιδιακή αισιοδοξία και δημιουργεί τραγούδια που σαν μια αχτίνα φωτός μέσα στο σκοτάδι της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιουργούν μια όαση που μέσα της κρύβει έναν καλύτερο κόσμο.

Με διάθεση συναισθησίας η Μαρία Κηλαηδόνη ταυτίζει τα άλμπουμ της με χρώματα. Το ουράνιο τόξο της Μαρίας με διευρυμένο φάσμα χρωμάτων δεν μένει στα βασικά. Έτσι, σαν φυσική συνέχεια του «Τυρκουάζ» και μετά από τέσσερα χρόνια «εγκυμοσύνης» ήρθε το δεύτερο άλμπουμ της, το «Ροζ».

Το προσωπικό της σημείωμα που συνοδεύει την έκδοση αποκαλύπτει γιατί η στάση απέναντι στη ζωή που προτείνει μέσα από τα τραγούδια της, δεν είναι άσπρο ή μαύρο αλλά γκρι και στην προκειμένη περίπτωση… Ροζ!:
«Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του πρώτου μου δίσκου, του «Τυρκουάζ». Τέσσερα πολύ γεμάτα με εμπειρίες χρόνια. Καλές και κακές. Μια μεγάλη απώλεια και μια τεράστια χαρά. Ένα τέλος και μια αρχή.
Όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα αποτυπώνονται στα εννέα τραγούδια αυτού του δίσκου. Τραγούδια άλλοτε φωτεινά και άλλοτε μελαγχολικά. Πάντα όμως απ’ ότι φαίνεται τελικά αισιόδοξα.
Ελπίζω να περάσετε καλά ακούγοντας αυτόν τον δίσκο. Τόσο καλά όσο πέρασα και εγώ φτιάχνοντάς τον.
Και η ζωή συνεχίζεται. Με μεγάλη όρεξη ξανά.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here