Οι Mary’s flower Superhead σχεδόν έξι χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία επιστρέφουν με το νέο τους album που έχει τον τίτλο “Wealth”.

Μία εξαετία στην οποία δεν έμειναν αδρανείς, αλλά πειραματίζονταν συνεχώς με τον ήχο τους στο studio Polytropon στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου γεννήθηκαν και ενηλικιώθηκαν. Έχοντας απορρίψει ένα μεγάλο μέρος του υλικού που ηχογράφησαν αυτό το διάστημα, αποφάσισαν να γράψουν ένα δίσκο βασισμένο σε πιο παλιά τους ακούσματα, που τους ένωσαν πριν από 15 χρόνια και τους έδωσαν το έναυσμα να παίζουν μαζί μουσική.

marys_flower_superhead_2018_02_001

Μετά το εναρκτήριο “Everything Descends”, που είναι ένα δείγμα των προηγούμενων πειραματισμών των M.f.S με τα synths και τον ψυχεδελικό ήχο, τα εννέα κομμάτια που ακολουθούν εκφράζουν μουσικά τον πλούτο της απλότητας και της ωμότητας του ήχου και παράλληλα στιχουργικά το εύθραυστο της ανθρώπινης φύσης και την εσωστρέφεια.

Παραμένοντας για ακόμα μια φορά ειλικρινείς στο κοινό τους, οι M.f.S μας παρουσιάζουν το “Wealth”, ένα δίσκο γεμάτο ενέργεια, που θα απολαμβάνουν να παίζουν ζωντανά και θα δικαιολογήσει το χαρακτηρισμό power trio group, που τους αποδόθηκε από την πρώτη κιόλας συναυλία τους το Σεπτέμβριο του 2003 και τους ακολουθεί έκτοτε.

Κυκλοφορεί σε βινύλιο και digital album, στις 12 Φεβρουαρίου, από την Inner Ear. Το digital album περιέχει ένα επιπλέον κομμάτι.

Οι Mary’s flower Superhead δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2003 στη Θεσσαλονίκη. Αποτελούνται από τον Ηλία Σμήλιο, τον Θάνο Καζαντζή και τον Νίκο Δημακίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here