Μια μουσική συνεύρεση που περίμεναν πολλοί! Στη συναυλία της Πετρούπολης, στο Θέατρο Πέτρας, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου θα συμπράξουν φιλικά μαζί της δύο από τους σημαντικότερους  δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής συνοδοιπόροι της Μελίνας στην καλλιτεχνική της διαδρομή:  ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής,  έχει το χάρισμα να κάνει δικά της τα τραγούδια, να τα αποδίδει με τον μοναδικό της τρόπο και μετά να μας κάνει συνταξιδιώτες της. Μία φωνή που έχει δώσει μεγάλες και σπουδαίες στιγμές στο έντεχνο τραγούδι
σύγχρονων δημιουργών που την εμπιστεύτηκαν από την αρχή όπως  ο Μανώλης Ρασούλης, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

kana_live_2014_12_048

Οι συνεργασίες της πολλές και σημαντικές από τον Χρήστο Νικολόπουλο τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, τον Παντελή Θαλασσινό ως τον Στάμο Σέμση Νίκο Μαμαγκάκη, Θοδωρή Κοτονιά, Κώστα Παρίση της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας που την κατατάσσει στις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

 Μαζί της επί σκηνής στο Θέατρο Πέτρας οι αγαπημένοι και αξιόλογοι συνεργάτες της Μελίνας που απαρτίζουν τον “Γόη του Θησείου” και οι φιλικά συμμετέ χοντες, Σωκράτης Μάλαμας και Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Τον “Γόη του Θησείου” αποτελούν οι:
Παναγιώτης Μανουηλίδης:
διασκευές, ενορχήστρωση, μπάσο, κιθάρες, πιάνο, τραγούδι
Θάνος Καζαντζής: τύμπανα, ηλεκτρονικά, λούπες
Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες, πλήκτρα, κρουστά
Νίκος Παπαϊωάννου: τσέλο, λαούτο, σάζι, τζουράς
Θέατρο Πέτρας – Πετρούπολη
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
Έναρξη: 21:00 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμές εισιτηρίων:
8 ευρώ τα 2.000 πρώτα εισιτήρια
10 ευρώ προπώληση – 12 ευρώ ταμείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here