Η Νατάσσα Μποφίλιου, από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του ελληνικού κοινού θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε δύο μοναδικές μουσικές εμφανίσεις την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, στο Ντουμπάι.

Ήδη καταξιωμένη από κοινό και κριτικούς ως μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της γενιάς της και έχοντας συχνά συγκριθεί με μεγάλες φωνές της διεθνούς σκηνής, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τη συνοδεύουν, προσκαλούν και το κοινό του Dubai σε ένα συναρπαστικό live, γεμάτο ένταση, πάθος, συγκίνηση και δυναμισμό.

mpofiliou_dubai_afisa_2015_11_001

Οι μόνιμοι συνεργάτες της, ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας, την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό πρόγραμμα υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιό λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Επιλέγοντας να εμφανιστούν σε μία χώρα με έντονη πολυπολιτισμικότητα – με περισσότερες από 200 διαφορετικές εθνικότητες – και μια ελληνική κοινότητα που συνεχώς αναπτύσσεται, το εγχείρημα αυτό αποτελεί μια κοινή προσπάθεια για μια πιο εξωστρεφή προσέγγιση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και την υπόσχεση για μια ερμηνεία γεμάτη ευαισθησία και πάθος από την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Αγαπημένα τραγούδια, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” θα ακουστούν εκτός συνόρων, ταξιδεύοντας ανατολικά , σε δύο μαγικές βραδιές γεμάτες μουσική και συναίσθημα.

Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

The Music Room
Majestic Hotel, Dubai

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here