H Νέα Τάξη Πραγμάτων, το πρώτο hip hop group που μπήκε στο Ηρώδειο (!) συνεχίζει τις ανατρεπτικές κινήσεις και δοκιμάζει μια μουσική φόρμα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
Ο Ιωσήφ Πρίντεζης και ο Χρήστος Πανοηλίας αφήνουν πίσω τους την ψηφιακή μουσική του υπολογιστή, έχουν εμπλουτίσει τη μουσική τους ενορχήστρωση με φυσικά όργανα και soul, jazz, funk, rock αισθητική!

Οι ΝΤΠ πετάξαν τα φαρδιά τους ρούχα, φορέσαν παπιγιόν, κλείστηκαν στo ΜD Recording studio και ηχογράφησαν τα γνωστά τους τραγούδια, δίνοντας στη “Φρατζολίτσα’, το “Λουκουμάκι” και τον “Κόμπο”, ένα νέο ιδιαίτερο ηχόχρωμα, ορίζοντας συγχρόνως το νέο τους καλλιτεχνικό προσανατολισμό.
Aκούστε με μια ζωντανή εκτέλεση του “Ποιός Φταίει” από τη συναυλία τους στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου.

Οι ΝΤΠ ή Νέα Τάξη Πραγμάτων δημιουργήθηκαν το 1998 στη Σύρο. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους, αρκετά lyric videos και δώδεκα βιντεοκλιπ. Στην πολύχρονη καριέρα τους μετράνε περισσότερες από 300 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα hip hop festival της χώρας. Το μουσικό project “ΝΤΠ. με μπάντα” αποτελείται από τους ακόλουθους καλλιτέχνες:

Φωνές: Ιωσήφ Πρίντεζης, Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας
Κιθάρα : Πάνος Καλκανάς
Μπάσο : Σπύρος Βαλκανιώτης
Πλήκτρα : Θάνος Καραγιάννης
Τύμπανα – λούπες : Dennis Παναγιωτίδης
Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering : Νίκος Μιχαλοδημητράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here