Η αγάπη αλλά και η γνώση της Όλγας Βενέτη για τη μουσική και η προσήλωσή της για τους μεγάλους δημιουργούς της, μας έχει ήδη χαρίσει μοναδικές βραδιές γυρνώντας μας σε στιγμές αξέχαστες και αγαπημένες.

Στις 20 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Όλγα Βενέτη θα παρουσιάσει στο Half Note Jazz Club, στην καρδιά της Αθήνας, μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, έρωτα και νότες για τους εραστές των τραγουδιών που έγραψαν ιστορία.

Μουσικά κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας από τους συνθέτες Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Σπανό, Μίμη Πλέσσα , Γιώργο Χατζηνάσιο αλλά και για πρώτη φορά μεγάλες επιτυχίες του Τσιτσάνη θα παρουσιαστούν με την ξεχωριστή ερμηνεία της Όλγας Βενέτη.

Μας υπόσχεται “Ένα πρωινό”, φωνάζει “Ζω” και θα στείλει τα δικά της “Γαλάζια Γράμματα” παράλληλα με ένα μουσικό ταξίδι από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική με το “Amado mio”, “Je t’adore”, “Caruso” κ.α.

Τη συνοδεύουν 4 σημαντικοί μουσικοί: στο πιάνο ο Μιχάλης Παπαδάκης, τρομπέτα ο Διονύσης Αγαλιανός, τύμπανα ο Παναγιώτης Κολιαβασίλης και στο μπάσο ο Γιώργος Ζηκογιάννης.

Μαζί με τα διάσημα και εμβληματικά τραγούδια η Όλγα Βενέτη θα ερμηνεύσει και το “Για Σένα”, το δικό της τραγούδι που ηχογράφησε και κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου
στις 21:30 μμ

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μέτς
Πληροφορίες- κρατήσεις :210 9213310

τιμές: 15 – 20 – 30 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here