Την Τρίτη 10 Μαΐου, σε έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου, στο O2Forum Kentish Town, οι ONIRAMA, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού τους “World party (The Yolo song)“, θα μεταδώσουν για πρώτη φορά και στο εξωτερικό τη μοναδική ενέργειά τους, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη αλληλεπίδραση που υπάρχει με το κοινό και τους fans τους σε κάθε live εμφάνισή τους.

onirama_2016_03_001

Εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση μιας live εμφάνισης στην Αγγλία του πιο δημοφιλούς και δυναμικού Ελληνικού μουσικού γκρουπ ήταν ιδιαίτερα έντονο. Οι live εμφανίσεις τους, οι πλατινένιοι δίσκοι και οι συνεχείς διακρίσεις και βραβεία τους σε Ελλάδα και Κύπρο επιβεβαιώνουν μερικά από τα χαρακτηριστικά που τους προσδίδει έρευνα της έγκριτης εταιρείας ερευνών FOCUS BARI, όπως: Αυθεντικότητα – Δημιουργικότητα – Αλληλεπίδραση – Θετική Ενέργεια κ.ά.

Όλα τα παραπάνω ενισχύονται και από το θετικό προφίλ του αρχηγού των ONIRAMA, Θοδωρή Μαραντίνη που από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό και εκτιμήθηκε για τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, τη χαρακτηριστική φωνή του, και την απεριόριστη σε ενέργεια σκηνική του παρουσία.

Με την υπόσχεση για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και την εμφάνιση σπέσιαλ γκεστς κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο παρακάτω link:
http://o2forumkentishtown.co.uk/listings/upcoming-events/22182/onirama/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here