Η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη συνεχίζει την περιπλάνηση στην Αθήνα, στο White Rabbit των Εξαρχείων τις Παρασκευές 27 Μαρτίου και 3 Απριλίου 2015.

Εκείνη, τρεις μουσικοί και μια βαλίτσα γεμάτη στιγμές…

Δυναμική και γεμάτη πάθος, η Παυλίνα Βουλγαράκη ταξιδεύει… Ταξιδεύει από την Αθήνα προς όλη την Ελλάδα, από τα τραγούδια του δίσκου της «Λαβύρινθοι» που κυκλοφόρησε από την Cobalt («Εδώ», «Λαβύρινθοι», «Άγριος Τσακωμός», «Λίγο- λίγο» κτλ) στον Θεοδωράκη, την Αρλέτα, τον Σιδηρόπουλο, τον Στόκα και την Βάνου, από τη φωτιά στη νοσταλγία…

Μια περιπλάνηση σε όλη την Ελλάδα, σε μέρη που θα αφήσει το αποτύπωμά της, ελπίζοντας να δώσει με τα τραγούδιά της μουσικές πνοές και φρεσκάδα στις γειτονιές, θεωρώντας πως ακόμη και τα αυτονόητα χρειάζονται μια νέα ματιά.

voulgaraki_vc_2014_05_30

Σε ένα παιχνίδι που μπλέκει το παλιό με το καινούριο, η Παυλίνα βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις για να φτιάξει ένα κύμα συναισθήματος που άλλοτε κορυφώνεται και άλλοτε ηρεμεί. Με το μυστήριο που κουβαλά η χροιά της να πρωταγωνιστεί, το χάρισμα στη στιχουργία και τη σύνθεση, που γέννησε και τον πρώτο της προσωπικό δίσκο και μια ματιά φρέσκια και γεμάτη σπίθα, ξεκινάει να μοιράζει όσα κουβαλά και να πραγματοποιεί μια διαδρομή, με πολλούς σταθμούς και μόνο αντίτιμο την αλήθεια της. «Κόψτε εισιτήριο» και ακολουθήστε την, λοιπόν…!

Παίζουν οι μουσικοί:
Κόντρα Μπάσο: Άγγελος Παπαδάτος
Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
Κιθάρα: Μάριος Στέρπης

27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΤΗΕ WHITE RABBIT
Σολωμού 12 Αθήνα
Τηλ για πληροφορίες 2103300423

Έναρξη στις 10.30 μμ
Είσοδος με κρασί ή μπίρα 10 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here