Η παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από χιλιάδες θεατές συνεχίζει να προσφέρει τα μηνύματα και τις «γεύσεις της», ανανεωμένη για 9η χρονιά.

Το έργο μας «Μήλα Ζάχαρη Κανέλλα» απευθύνεται σε μικρά παιδιά, είναι διαδραστικό και μιλάει για τη δύναμη της θέλησης, την αξία της ανταλλαγής, την αλληλοϋποστήριξη και τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες και ενεργό συμμετοχή των παιδιών.

Μια γιαγιά αποφασίζει να φτιάξει μια μηλόπιτα για να την πάει στα εγγονάκια της όμως, τι απελπισία, διαπιστώνει ότι αντί για μήλα έχει ροδοκόκκινα κεράσια! Τι να κάνει; Αποφασίζει να βρει κάποιον που θα αντάλλασσε τα κεράσια της με τα μήλα που ήθελε. Στην πορεία διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ξεκινάει μια διαδρομή όπου έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς ήρωες ώσπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να αποδείξει ότι όταν θέλουμε πολύ κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε.

Ένα διαδραστικό παραμύθι  για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία για μια ευχάριστη πρώτη επαφή με το θέατρο.

Κάθε Σάββατο στις 11:30 και Κυριακή στις 5:30

Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών

mila_zaxari_kanela_2016_09

Συντελεστές:
Επιμέλεια-Διασκευή: Ελεάννα Σαντοριναίου
Προσαρμογή διαλόγων: Ευγενία Μαραγκού
Σκηνογραφία – Κούκλες: Άννα Σαντοριναίου
Σκηνικά: Ευγένιος Αρβανιτάκης
Πρωτότυπη μουσική: ABC (Alternative Blues Company)
Φωτισμοί: Θέμος Σβορώνος

Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου

Διάρκεια της παράστασης: 50’

Τιμή εισιτηρίου: 8€

Ο Μάρκος είναι ένας ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος. Ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα. Δεν έχει παράπονο για τίποτα. Όμως, όλα στη ζωή του αλλάζουν όταν η κυρία-Φλώρα βρίσκει ένα μικρό σκυλάκι έξω από την πόρτα του σπιτιού της και αποφασίζει να το κρατήσει. Ο Μάρκος φοβάται ότι μέρα με τη μέρα χάνει την αφεντικίνα του, η οποία πλέον φροντίζει και το σκυλάκι. Για να την ξανακερδίσει προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του και να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που είναι.

Το «Μάρκος ο Γάτος» είναι ένα έργο ειδικά γραμμένο για τον «Φούρνο» και συνεχίζει τις παραστάσεις του για έβδομη χρονιά!

Με μηνύματα για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί, ειδικά μετά τον ερχομό ενός μικρού αδελφού, με την συμμετοχή όλων των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση με πολύ χιούμορ μουσική κούκλες και 2 ηθοποιούς το έργο προσφέρει τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Κάθε Σάββατο στις 5:30

Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών

markos_gatos_2016_09

Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου
Σκηνογραφία: Αντώνης Νομικός
Κούκλες-Επιμέλεια Κοστουμιών: Άννα Σαντοριναίου
Πρωτότυπη μουσική: ABC (Alternative Blues Company)
Φωτιστική επιμέλεια: Πολυδεύκης Κιρλίδης
Παραγωγή: Θέατρο Φούρνος

Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου

Διάρκεια παράστασης: 55’

Τιμή εισιτηρίου: 8€

Θέατρο Φούρνος
Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα
Τηλ. 210 6460748 & 210 6470069

*Και οι δύο παραστάσεις θα παίζονται για το διάστημα: 17 Σεπτεμβρίου έως 30 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here