Η μπάντα Rebeletiko που αυτοπροσδιορίζεται ως “μουσική συνωμοσία” θα παρουσιάσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά σε έναν από τους αγαπημένους χώρους του κέντρου της Αθήνας, την Κληματαριά, τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Το “Μοναστηράκι”, όπως θα  τιτλοφορείται το πρώτο τους άλμπουμ περιέχει ήχους και χρώματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας που συνθέτονται όμως με ένα τρόπο αλληλένδετο και απόλυτα συνυφασμένο με τις φωνές και τα βήματα των διαφορετικών ανθρώπων που κάθε μέρα διασχίζουν το κέντρο της Αθήνας. Πρώτο δείγμα της δουλειάς τους είναι το τραγούδι “Πολυβόλο”.

rebeletiko_2015_10_001

Οι Rebeletiko επέλεξαν να παρουσιάσουν  τις μουσικές τους σε ένα χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος της μουσικής τους. Γεύσεις και αρώματα θα συνωμοτήσουν με τους ήχους των Rebeletiko για δύο βραδιές, 9 και 10 Νοεμβρίου στις 21.30.

Οι Συνωμότες των Rebeletiko είναι οι Τάσος Γεωργόπουλος (κιθάρα, λάφτα, φωνή), Τάσος Γιαννούσης (μπουζούκι, φωνή), Σοφία Μέρμηγκα (κανονάκι, φωνή), Στέργιος Μητρούσης (κοντραμπάσσο) και Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά)

Κληματαριά

Πλατεία Θεάτρου 2, Αθήνα
τηλ:  210 3216629
ώρα έναρξης: 21.30
Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Νοεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here