Λέμε να κάνουμε μια συναυλία μεγάλη. Να μαζευτούμε με τους φίλους μας, ένα ντράμερ, ένα DJ, ένα πόντιο λυράρη, δυο ηχολήπτες, τις γκάιντες, τα λαούτα, τις λάφτες και τα μικρόφωνα ανοιχτά στο Gagarin, το Σάββατο 17 Μάρτη και να παίξουμε τα παλιά μας κομμάτια “αλλιώς”. Επίσης να παρουσιάσουμε τα καινούρια που ετοιμάζουμε. Θα ‘ρθεις;

Μαζί με τους Social Waste θα είναι ο DJ Booker στα πλατό, ο Γιάννης Μιχαηλίδης στη λύρα Πόντου και ο Lucretia De Manchione στα drums, στον ήχο θα είναι ο DJ Stigma και ο Vartan Abovian

social_waste_2018_03_001

17 Μαρτίου 2018
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00

Gagarin 205 Live Music Space

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8€, Ταμείο 10€

Σημεία προπώλησης:

  1. Καμπεθόν (Κεραμεικού 110, Κεραμεικός)
  2. Rythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια)
  3. Ιμάντας (Σαρρή 46, Ψυρρή)
  4. Σε όλα τα σημεία προπώλησης viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

————————–

Οι Social Waste δημιουργήθηκαν το 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των active member, οι οποίοι τους πρότειναν να συνεργαστούν στα πλαίσια της ομάδας παραγωγής τους, της Freestyle Productions.

Μετά από περιπλάνηση ετών στον κόσμο του ελληνικού hip hop, πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλά τραγούδια και εμπειρίες στη σκηνή , το 2004 αποχωρούν από τη Freestyle Productions, τηρώντας σιγή ιχθύος μέχρι και το 2013, οπότε αποφάσισαν να ξαναβγούν στο προσκήνιο. Το Νοέμβρη του 2013 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Στη γιορτή της Ουτοπίας», το Δεκέμβρη του 2015 το άλμπουμ «Με μια πειρατική γαλέρα» και τον Φλεβάρη του 2017 μαζί με τα Αντίποινα κυκλοφορούν το άλμπουμ «Το hip hop της Μεσογείου»

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του hip hop με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου.
Μετρούν πολυάριθμες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους, κοινωνικά κέντρα, καταλήψεις και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη Γερμανία, τη Νορβηγία και το Μεξικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here