Δυόμισι χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους “Miles to walk” που βρήκε αμέσως το δρόμο του στα fm και τους άνοιξε την πόρτα σε 5 χώρες στο εξωτερικό, οι StarWound, η μπάντα που έκανε γνωστό στην Ελλάδα τον ήχο του rock cabaret, επιστρέφουν με το “So Wrong”. Την Παρασκευή 19 Απριλίου, το παρουσιάζουν για πρώτη φορά live, στο PassPort Κεραμεικός Upstairs!

Σε αυτό το 2ο άλμπουμ τους, οι αγγλόφωνοι Starwound, έχοντας πλέον συμπληρώσει 5 χρόνια πορείας, εμφανίζονται πιο ώριμοι και ανανεωμένοι. Στα 8 πρωτότυπα κομμάτια που το αποτελούν, αποπειρώνται να εξερευνήσουν σε μεγαλύτερα βάθη τον ήχο τους, και με τη βοήθεια ενός νέου μέλους στη σύνθεση της μπάντας (του Δημήτρη Αζοράκου στα drums). Και είναι αλήθεια ότι σε σύγκριση με την προηγούμενη δισκογραφική τους δουλειά, αυτή τη φορά ηχούν πιο πειραματικοί, σε έναν δίσκο σαφώς πιο πολυσυλλεκτικό.

starwound_2018_03_001

Οι ηχογραφήσεις του “So Wrong” πραγματοποιήθηκαν στο ιστορικό Dudu Loft και στα στούντιο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το mastering υπογράφει – όπως και στον πρώτο τους δίσκο – ο David Glasser, mastering engineer του Lou Reed.

Μαζί με τους StarWound, στη σκηνή του Passport Κεραμεικός το βράδυ της Πέμπτης θα ανέβουν η διεθνούς φήμης Mezzo Soprano Αλεξάνδρα Γκράβας, η οποία συμμετέχει στο άλμπουμ στο κομμάτι “Mirror”, κι ο Δώρος Δημοσθένους, ντουέτο στα φωνητικά μαζί με την Κωνσταντίνα, στο “The Days You Sold”. Επίσης, οι καταξιωμένοι σολίστ Δήμητρα Τριανταφύλλου και Μαρίνα Κολοβού
(κορυφαίο βιολί και τα τσέλο της ΕΛΣ), και οι Σπύρος Μοσχονάς (Μπάσο Τρομπόνι) και Σάββας Βαγενάς (Κλαρινέτο), που συμμετείχαν στην ηχογράφηση του “So Wrong”, συμπληρώνοντας έτσι τον ήχο της μπάντας, και ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα πληθωρικό σκηνικό event.

Μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ μπορείτε να πάρετε εδώ (“No Flight Today”):

Το live του Απριλίου θα είναι ουσιαστικά το 1ο για το συγκρότημα μετά την κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ τους, ενώ ακολουθούν εμφανίσεις τους σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης (Αμστερνταμ, Ρόττερνταμ, Βρυξέλλες, Λουξεμβρούργο, Λονδίνου και αλλού), επιβεβαιώνοντας την απήχηση που έχουν ήδη αποκτήσει εκτός ελληνικών τειχών, στο απαιτητικό κοινό που ακολουθεί το πολυσυλλεκτικό και ιδιαίτερα θεατρικό cabaret-jazzy lounge rock ύφος τους.

Παρασκευή 19 Απριλίου
OI ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: 20.30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Tηλ. κρατήσεων 2105222203

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here