Η νέα ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη έρχεται στη σκηνή του Γυάλινου – UpStage την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, για μια συναυλία-παρουσίαση του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τίτλο ”Πέταγμα”, ο οποίος κυκλοφόρησε από την εταιρεία Μικρός Ήρως.

Πρόκειται για 11 πρωτότυπα τραγούδια που υπογράφουν νέοι στιχουργοί και συνθέτες ανάμεσα στους οποίους και η ίδια η ερμηνεύτρια. Οι υπόλοιποι δημιουργοί είναι οι Δημήτρης Κουζής, Στέλιος Δάβαρης, Βασίλης Παναγιωτίδης, Φιλιώ Μόρφη, Νίκος Δούκας, Ασκληπιάδα Κυριάκου, Βαγγέλης Μαυρουδής, Γιώργος Λιγωμένος και Πάνος Μπούσαλης. Ο τελευταίος συμμετέχει και ερμηνευτικά στο ντουέτο του δίσκου “Κάλεσμα”.

kasiwni_2016_10_001

Οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών έγιναν στην Αθήνα στο στούντιο Στέντωρ των Σωτήρη και Θύμιου Παπαδόπουλου. Την ενορχήστρωση και εποπτεία της παραγωγής επιμελήθηκε ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ενώ ο δίσκος θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα ψηφιδωτό που παρ’ όλη τη συνθετική και στιχουργική πολυμορφία του, οδηγείται σε μια ενιαία και ολοκληρωμένη πρόταση. Η ενορχήστρωση στηρίχθηκε στο ηχητικό περιβάλλον που η ερμηνεύτρια επιλέγει στις συναυλίες της και αποτελείται κυρίως από ακουστικά όργανα με έντονο τον χαρακτήρα των τοξοτών οργάνων.

Στο ηχητικό περιβάλλον του δίσκου θα στηριχθεί και η πρώτη παρουσίασή του, με εκλεκτούς συνοδοιπόρους τους μουσικούς: Θύμιο Παπαδόπουλο στο φλάουτο και στις ενορχηστρώσεις, Στάθη Σούλη στο πιάνο, Γιώργο Αθανασίου στην κιθάρα, Σταύρο Παργινό στο τσέλο, Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν και ο Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου
Ώρα Έναρξης 21:30

Τιμές
12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
14 ευρώ με ποτό
40 ευρώ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτό ανά 4 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο –Up Stage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here