Οι XAXAKES, ξανά στα ξαφνικά, επιστρέφουν ζωντανά για μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο, 29 Απριλίου στην Αθήνα, όπου από τα «Πανοραμικά Σκαλιά» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα μας χαρίσουν βελούδινες μελωδίες και θα παρουσιάσουν συνθέσεις από την πολύχρονη μουσική τους πορεία!

Οι XAXAKES, το εκφραστικό όχημα του τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Γιάννη Νάστα, αποτελούν μια από τις πιο ιδιόμορφες περιπτώσεις της ελληνικής μουσικής σκηνής. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 το μουσικό τους ύφος παραμένει ένα παιχνιδιάρικο κράμα ανάμεσα σε new wave και συμφωνική pop, ενώ οι στίχοι δένουν μοναδικά με το ζωηρό μουσικό τους στυλ. Το νέο τους single «Αφού το Σάββατο» κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, ενώ αναμένεται και η κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά album μέσα στο 2017.

«Έχουν περάσει πολλά φεγγάρια, ίσως περισσότερα σταχτιά από τα άσπρα, από την τελευταία φορά που οι XAXAKES εμφανίστηκαν στην Αθήνα», μας λέει ο Γιάννης Νάστας και αναρωτιέται «Από πότε τα πάρτι είναι επικίνδυνα;»

Αφού… το Σάββατο, 29 Απριλίου επιστρέφουν Live με Full Band!

xaxakes_afisa_2017_04

Σάββατο, 29 Απριλίου
Έναρξη: 21:00

XAXAKES Live @ Stavros Niarchos Foundation Cultural Center
Πανοραμικά Σκαλιά

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here