Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει με νέο καινούργιο τραγούδι στην πρώτη του συνεργασία με τον παραγωγό Sillyboy, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Το “A drop of you” είναι το δεύτερο προσωπικό single του Ίαν Στρατή, μετά το “Amazing”, που έρχεται μέσα σε μια πολύ δημιουργική περίοδο για τον Ίαν.

Πάντα ταλαντούχος, λαμπερός, δυναμικός, γοητευτικός, ανατρεπτικός και πάντα απολαυστικός, ο Ίαν γίνεται ακόμα πιο pop στο νέο του τραγούδι και φυσικά διασκεδάζει απίστευτα μαζί με τα «κορίτσια του» στο video clip που συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Στο video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γερανιός συμπρωταγωνιστούν η Ειρήνη Καζαριάν, η Priscila, η Elena-Casablanca και η Adela.

Ο Ίαν Στρατής διανύει την πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του. Μετά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στα μεγάλα musical «Εβίτα», “Hair”, “Grease”, «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», “Cats” και τις εμφανίσεις με τη House Band στον Σταυρό του Νότου, κυκλοφόρησε την πρώτη solo δουλειά του με τίτλο “Amazing”, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Color Day Festival 2018.

Μέσα στη χρονιά που μας πέρασε ο Ίαν είχε ένα πλούσιο πρόγραμμα με live εμφανίσεις στο Rock ‘n’ Roll, πρόβες και ηχογραφήσεις νέου υλικού, εμφανίσεις στην παιδική παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας» και φυσικά σε εντατικές πρόβες και μεταμορφώσεις για την τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 “Your Face Sounds Familiar”, στο οποίο αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής, μετά από 14 εβδομάδες εξαιρετικών μεταμορφώσεων και κυρίως μέσα από τις 14 συγκλονιστικές ερμηνείες που μας χάρισε. Ο Ίαν μάγεψε τόσο το κοινό όσο και τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες του, αποσπώντας σε κάθε του ερμηνεία κολακευτικά σχόλια για το ανεξάντλητο ταλέντο του και τις σπουδαίες φωνητικές και ερμηνευτικές του δυνατότητες.

Στις αρχές Απριλίου τον παρακολουθήσαμε σε μια εκρηκτική εμφάνιση στο MADWALK 2019, ενώ λίγες μέρες αργότερα μάγεψε το κοινό που βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συμμετέχοντας στην παράσταση «Η μουσική για το θέατρο» στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια.

Το καλοκαίρι βρήκε τον Ίαν Στρατή να μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στις σταθερές εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Fantasia στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και σε προσωπικές συναυλίες του στην Ελλάδα.

“A Drop Of You”
Στίχοι – Μουσική: Sillyboy (Charalambos Kourtaras)
Ενορχήστρωση, παραγωγή: Sillyboy
Εταιρεία: Feelgood Records

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – Γιώργος Γερανιός
Δ/ΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – Απόστολος Ράπτης (Hologram Studio)
ΜΟΝΤΑΖ – Απόστολος Μηλιώνης
MAKE UP – Σοφία Περγιαννάκη
STYLING – Αφροδίτη Μηλιώνη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ – Ρούλα Κουτρούμπελη
ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ILYS
ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – Άννα Μαρία Μαντά

Πρωταγωνιστούν
Ίαν Στρατής
Ειρήνη Καζαριάν
Priscila (ACE)
Elena-Casablanca (ACE)
Adela (ACE)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here