18/9/2013
www.musiccorner.gr

To νέο τους single, τη διασκευή του τραγουδιού του Βασίλη Τσιτσάνη «Αργοσβήνεις μόνη» παρουσίασαν οι Imam Baildi στον κατάμεστο κήπο του Μεγάρου, στην τελευταία μεγάλη καλοκαιρινή τους συναυλία. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο πολυαναμενόμενο 3ο άλμπουμ των Imam Baildi που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2014. 

Η συναυλία των IMAM πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το βράδυ και έγινε το αδιαχώρητο! Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται έξω από το Μέγαρο από πολύ νωρίς, σχηματίζοντας πρωτοφανή ουρά! Οι πόρτες άνοιξαν στις 7.30 ενώ η συναυλία ξεκίνησε στις 20:30 με την πρωτοεμφανιζόμενη ελληνοκαναδέζα τραγουδοποιό KATERINE DOUSKA. Περισσότερα από 1000 άτομα δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, ενώ πολλοί από αυτούς παρέμειναν, παρακολουθώντας τη συναυλία από τις γύρω πόρτες.

imam_baildi_2013_09

Στις 21:00 ακριβώς, η μπάντα των ΙΜΑΜ πήρε θέσεις και ο Κήπος του Μεγάρου μεταμορφώθηκε σε… «Ακρογιαλιές -Δειλινά». Αξέχαστες μελωδίες πειραγμένες υπέροχα, η Ρένα Μόρφη και ο Mc Yinka με αστείρευτο κέφι και ρυθμό παρέσυραν τους πάντες. Χορός παντού και τραγούδι ασταμάτητο από τους 4.000 θεατές που αποτέλεσαν το πολυπληθέστερο κοινό σε συναυλία του Μεγάρου Μουσικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here