Μετά το επιτυχημένο digital single “Ανομίες”, που γνώρισε επιτυχία στα rock playlists των ραδιοφωνικών σταθμών, οι Υπεράνω Υποψίας επιστρέφουν με ένα νέο single με τίτλο «Μαργαρίτα Κομμένη».

Σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χατζηράλλη, πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που επιφυλάσσει rock εκρήξεις στο ρεφρέν.

Η ενορχήστρωση με το εντυπωσιακό κιθαριστικό σόλο και τα πλήκτρα δίνουν μια old school hard rock αισθητική στον ήχο του τραγουδιού, ταξιδεύοντας τον ακροατή σε αγαπημένες περασμένες δεκαετίες.

Απολαύστε τους!

yperano_ypopsias_cover_2015_02

Λίγα λόγια για τους Υπεράνω Υποψίας
Μια παρέα καλλιτεχνών από διαφορετικές μουσικές σχολές ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα προσωπικό ύφος με επιρροές από όλο το φάσμα της rock σκηνής από τα ‘80s έως σήμερα, και ethnic πινελιές. Στο εγχείρημα αυτό συνέβαλαν ο Γιάννης Χατζηράλλης στη φωνή(καταξιωμένος hard rock καλλιτέχνης με περάσματα από μπάντες όπως Πασπαρτού, Ένοχοι, Lost Reflection), ο Γιάννης Καστρώνης στα drums, έχοντας παίξει ως session μουσικός με πολλούς καλλιτέχνες, ο Δημήτρης Τσούρας στις κιθάρες, ο Eddie Φαρμάκης στο μπάσο, και η σύνθεση ολοκληρώνεται με τον Μιχάλη Τάμπου στα πλήκτρα. Το διάστημα αυτό η μπάντα δουλεύει στο στούντιο τα νέα της τραγούδια που αναμένονται σύντομα.

Κυκλοφορεί από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here