Ακούγοντας το πρώτο album της Irene δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι πρόκειται για το ντεμπούτο μιας Αθηναίας τραγουδίστριας που λατρεύει την κλασική soul των 00’s και είναι επηρεασμένη από θρύλους τους είδους όπως η Brandy και η Aaliyah.

Κι όμως η Irene (aka Ιrene Parginos) μεγάλωσε στην Αθήνα και πέρασε κάποια χρόνια τραγουδώντας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας σε παραγωγές μιούζικαλ, παίζοντας σε clubs και ρουφώντας την urban κουλτούρα των δύο μητροπόλεων.

Το πρώτο album της “Time 2 Love“, αποτελεί ένα ταξίδι από την αγάπη στις τοξικές σχέσεις και την ανεξαρτησία. Το ταξίδι της Irene περνά από τον έρωτα στη μοναξιά και δείχνει πώς η αναπόληση μιας σχέσης του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσει σε παλιές τοξικές συνήθειες.

Η παραγωγή έχει την υπογραφή του RSN, ενός από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες και μουσικούς παραγωγούς, που μαζί με την Irene γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ της κινηματογραφικής soul, της κλασσικής r&b και του hip hop με τη σύγχρονη μουσική σκηνή. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει με τις αναφορές σε old school hip hop, την smooth αστραφτερή soul αλλά και τον πιο “βρώμικο” ήχο των δρόμων και τον διάχυτο ερωτισμό του.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν ο Anduze (Parov Stelar), ο MC Yinka, οι Word Of Mouth, ο Mr. Collage και η έκδοση του βινυλίου περιλαμβάνει ένα μπόνους κομμάτι με τον BNC.

Πρώτο single το “Whatsa Say“, με τη συμμετοχή των βετeράνων του beatbox Word Of Mouth, με τους οποίους έχει μοιραστεί αρκετές φορές τη σκηνή. Ένα σκοτεινό, υπόγειο hip hop κομμάτι, που το ερμηνεύει σαγηνευτικά.

Το Time 2 Love κυκλοφορεί σε βινύλιο από την Mind The Wax και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Hidden Track Records από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και περιέχει 10 κομμάτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here