5/6/2012
www.musiccorner.gr

Η Ελένη Σελλούντου είναι μία νεαρή και ασύλληπτη γυναικεία χροιά στο χώρο της μουσικής! Η ενεργητικότητα, το επιμελώς ατημέλητο ροκ στυλ και η δυναμική θετική της ενέργεια κερδίζουν τον καθένα, με την πρώτη ματιά!

Με φωνή επιπέδου μεγάλης και φτασμένης καλλιτέχνιδος έρχεται στο Θέατρο ELIART να μας κερδίσει όλους σε ένα συναρπαστικό live με την ορχήστρα της, το Σαββάτου 9 Ιουνίου 2012!

Μαζί της θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε live την 6μελή μπάντα, γνωστή και ως THEON STAGE BAND. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο πολυτάλαντος και καθ’ όλα δημιουργικός DJ X ONE – Αργύρης Ναστόπουλος.

Η πρόταση για έξοδο στο ELIART το Σάββατο 9 Ιουνίου με τη συντροφιά της νέας ΕΛΕΝΗΣ ΣΕΛΛΟΥΝΤΟΥ, της 6μελούς μπάντας της, σε επιμέλεια συναρπαστικού DJ X ONE είναι ιδανική για όσους αγαπάνε τη μουσική, θέλουν να περάσουν όμορφα τιμώντας τη JAZZ & FUNK μουσική. Ακόμα και για όσους δε γνωρίζουν το μουσικό αυτό είδος, εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να έρθετε σε μια συναρπαστική επαφή μαζί του.

Οι O.S.T (ΟN STAGE THE BAND) δημιουργήθηκαν το 2000 και πλαισιώθηκαν κατά καιρούς από καταξιωμένους μουσικούς όπως: τον σημερινό band leader των O.S.T και από τους ιδρυτές και drummer του γκρουπ, τον Φώτη Πολίτη, ο οποίος έχει συνεργαστεί και με τους «Sover group», τον σαξοφωνίστα Τάκη Κλούρα, που έχει συνεργαστεί και με τον Γεράσιμο Λαβράνο,τον περκασιονίστα Μιχάλη Λαμπρόπουλο, μέλος των θρυλικών «Νοστράδαμος» και των «Harlems».

Καταξιωμένοι και διάσημοι μουσικοί, πού έχουν πλαισιώσει τους O.S.T, είναι ανάμεσα άλλων, ο κιμπορντίστας Χάρης Χαλκίτης, πρώην μέλος των θρυλικών «Aphrodite’s child» και συνεργάτης του παγκοσμίως διάσημου έλληνα συνθέτη και θρυλικού τραγουδιστή Ντέμμη Ρούσσου, ο κιθαρίστας Τάκης Ανδρούτσος, πρώην μέλος και κιμπορντίστας του θρυλικού γκρουπ, «Πελόμαμποκιού» και συνεργάτης του θρυλικού Βλάσση Μπονάτσου, τέλος τους O.S.T, έχει πλαισιώσει με την φωνή της η καταξιωμένη σόυλ-μπλουζ τραγουδίστρια Yvette Jarvis.

Με σύγχρονο στυλ, με μοναδικό ύφος και ήθος και ένα δικό τους προσωπικό ηχόχρωμα, η σημερινή μορφή της 12χρονης ρυθμικής session μπάντας, On Stage the band, αποτελείται από τους:

Φώτη Πολίτη-Fotis Politis (Drums)
Τάκη Κλούρα-Takis Klouras (Sax)
Κατερίνα Μπαλίοτη-Katerina Balioti (Keyboards)
Φώτη Καρατασάκη-Fotis Karatasakis (Bass)
Γιώργο Βαλαβάνη-George Valavanis (Guitar)
Ελένη Σελλούντου-Eleni Sellountou (Vocals)
Μιχάλη Λαμπρόπουλου-Mihalis Labropoulos (Percussion)

Οι O.S.T είναι μία ρυθμική soul, blues & funk μπάντα, που από τα δίνει όλα απάνω στην σκηνή, ανεβάζει το κέφι και σε βάζει σε dance mode, με την μοναδική φωνή της Ελένης Σελλούντου.

Τραγούδια εμπνευσμένα από τον έρωτα και το πάθος για ζωή.
Τέτοια live χρειαζόμαστε σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, που ψάχνουμε τρόπους να διασκεδάσουμε να ξεχαστούμε! Συναισθήματα που μας κάνουν να νιώθουμε μέσα μας την ελευθερία της μουσικής και του καλού τραγουδιού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127
Κεραμεικός (Στάση Μετρό)
Ώρα έναρξης 23:00
Είσοδος με ποτό (κρασί ή μπύρα) 10 ευρώ
Κρατήσεις: 210 3477677

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here