Η Kalli μεγάλωσε ανάμεσα στην Νέα Υόρκη και την Αθήνα. Στο σπίτι άκουγε από μικρή Beatles και μιούζικαλ, αλλά και Fleetwood Mac και Amy Winehouse. Η αγάπη της για τη μουσική καλλιεργήθηκε νωρίς, λοιπόν, και κάπου στα 15 ξεκίνησε να τραγουδάει και να πειραματίζεται με διάφορα είδη. Κύρια έμπνευσή της όμως υπήρξαν η pop και η soul μουσική, που τη βοήθησαν να αναπτύξει τον χαρακτηριστικό, μελισματικό ήχο της φωνής της.

Οι κοντινοί της φίλοι, και συνεργάτες πλέον, ήταν οι πρώτοι που την ώθησαν να δουλέψει πάνω σε πρωτότυπο υλικό. Και έπραξαν σωστά. Αρκεί να ακούσεις μια φορά την Kalli για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Στις αρχές του 2018, κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο “Journeygirl”, αποκτώντας ένα μικρό αλλά πιστό fan base. Παρόλο που ο ήχος παραπέμπει σε ‘70s rock διάθεση, η Kalli καταφέρνει να ξεχωρίσει με αυτήν την τόσο ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Πρώτη φορά παρουσίασε κομμάτια της στο ετήσιο event του PEPPER 96.6, για την Ημέρα της Γυναίκας, ενώ έχει κάνει live εμφανίσεις και σε αρκετά μαγαζιά της Αθήνας.

Πάντα έτοιμη να δοκιμάσει διαφορετικές ιδέες και με καινούργιο υλικό στα σκαριά, η Kalli κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της single, “Sick” (release: Amour Records), επαναπροσδιορίζοντας, με τη βοήθεια του παραγωγού της, Βασίλη Νησσόπουλου, τον ήχο της. Πρόκειται για ένα τραγούδι που σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για εκείνη, αφού είναι μια σύνθεση με έντονα νοσταλγική αναφορά στο pop/R’n’B feeling των ‘90s και των ‘00s.

Ο (αγγλικός) στίχος αναφέρεται στον γρήγορο ρυθμό με τον οποίο εξελίσσονται οι σχέσεις στην εποχή μας, παρομοιάζοντάς τον με την αίσθηση αδιαθεσίας που νιώθεις όταν καταναλώνεις πολλά γλυκά…

Το “Sick” (Amour Records) είναι προπομπός του επερχόμενου 1ου της άλμπουμ με τίτλο “Cotton Candy”.

Σκηνοθεσία – Μοντάζ: Δάφνη Λάζου
Audio Production: Βασίλης Νησσόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here