Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους ζωντανές εμφανίσεις μεταφέροντας τις υπέροχες ρετρό μελωδίες τους από την μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη. Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούν μια μικρή περιοδεία και θα βρίσκονται στις παρακάτω πόλεις:

Πέμπτη, 28 Ιουλίου: Sinatra The Wine & Lounge Bar (Σέρρες)
Παρασκευή, 29 Ιουλίου: Cielo Beach Bar (Γύθειο – Κτήμα Πεταλέα)
Σάββατο, 30 Ιουλίου: Nouvelle Vague All day Café (Βραχάτι Κορινθίας)
Δευτέρα, 1 Αύγουστου: Καλαμάτα, στην προκυμαία (στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλαμάτα Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016»)

les_au_revoir_interview_2016_05_021

Το μουσικό τρίο έκπληξη από την Θεσσαλονίκη το γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη διασκευή τους στο κλασικό τραγούδι «Θα Ξανάρθεις». Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλες σημαντικές κυκλοφορίες τους είναι οι διασκευές στα «Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες», «Άσε Με Να Φύγω» και η φετινή τους καλοκαιρινή ρετρό επιτυχία «Πολλές Φορές».

Αυτό που κάνει τους Les Au Revoir τόσο ξεχωριστούς στις ζωντανές τους εμφανίσεις είναι ο τρόπος με το όποιον καταφέρνουν να αναπλάθουν μελωδίες και να τις προσαρμόζουν στο προσωπικό τους στυλ. Στο ρεπερτόριο τους περιλαμβάνουν τραγούδια τους χθες και του σήμερα, από διάφορα είδη της μουσικής και από διαφορετικές γωνίες του κόσμου διασκευασμένα σε Bossa nova, Swing και Latin ρυθμούς. Μια Les Au Revoir live εμπειρία περιλαμβάνει χορό, κέφι, δυνατές ερμηνείες, αστείρευτη ενεργεία και ένα déjà vu σε μελωδίες που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here