Ο Κάρολος Μαυρογένης επιστρέφει δυναμικά στις ζωντανές εμφανίσεις με καινούρια μπάντα, νέο ήχο και προσανατολισμό που διαμορφώνεται σταδιακά, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, και θα οδηγήσει στην ηχογράφηση του πρώτου προσωπικού του δίσκου, προς το τέλος του 2015.

Το νέο ύφος έχει ως αφετηρία Soul και Jazz/Blues τραγούδια, με κοινή συνισταμένη το δυναμικό up-tempo drumming, σε latin και funk grooves, χωρίς να λείπει το Jazz Swing, αλλά με όλο και σαφέστερες Acid Jazz αναφορές.

Έμπνευση και επιρροή αποτελούν μουσικοί θρύλοι όπως ο Ray Charles, o Stevie Wonder, ο Marvin Gaye, o George Benson, αλλά και η ιταλική Acid Jazz του Νιcola Conte και του Mario Biondi.

10885296_10152605170821588_8726026985255381647_n

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στο “The Speakeasy” το secret bar της πόλης!

Κάρολος Μαυρογένης (φωνητικά)
Γρηγόρης Ντάνης (ηλ. κιθάρα)
Χάρης Χαραλάμπους (ηλ. μπάσο)
Θάνος Χατζηαναγνώστου (ντραμς)

Ώρα Έναρξης: 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αναζητήστε τη μυστική πόρτα του The Speakeasy στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας και μεταφερθείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα!
(Tip: Ενημερώνουμε όσους δεν έχουν επισκεφθεί το Speakeasy, ότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Σύνταγμα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την ακριβή διεύθυνση, επικοινωνώντας με το μαγαζί με μήνυμα στη FB σελίδα του)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here