Η πολυβραβευμένη παιδική παράσταση Kashtanka, βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Άντον Τσέχωφ, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στις 5 Ιουνίου.

Το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Flowers of Russia» θα φιλοξενήσει στις 5 Ιουνίου, στην Κεντρική του Σκηνή, την πολυβραβευμένη παιδική παράσταση “Kashtanka”, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Άντον Τσέχωφ.

Η παράσταση ανέβηκε από το Ρώσικο θέατρο Ekaterinburg Theatre for Young Spectators και έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία όπως αυτό της Χρυσής Μάσκας, ενώ έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Εσθονία, τη Σερβία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Κροατία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Υπόθεση έργου
Η χαριτωμένη σκυλίτσα Καστάνκα ζει ευτυχισμένη με τα αφεντικά της ώσπου μια μέρα χάνεται. Τη βρίσκει και την παίρνει μαζί του ένας άνθρωπος του τσίρκου που δουλειά του είναι να εκπαιδεύει ζώα για να κάνουν διάφορα κόλπα. Εκεί κάνει νέους φίλους και ζει μαζί τους όμορφες και άσχημες στιγμές, χωρίς όμως να ξεχνάει το παλιό της σπίτι. Θα καταφέρει άραγε να το ξαναβρεί;

Στην παράσταση θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

kashtanka_2016_06

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Ομόνοια
Τηλ. κρατήσεων: 210 5288170-171, 210 7234567 (μέσω πιστωτικής κάρτας) και στο n-t.gr

Διάρκεια: 60’

Ώρα έναρξης: 19:00

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ και 7 ευρώ (παιδικό)

*Την ίδια μέρα, 12:00 – 14:30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Θεάτρου εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 12 – 18 ετών και το οποίο θα διευθύνει ο ηθοποιός και καθηγητής υποκριτικής Andrei Shimko. Το εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν και σκηνοθέτες, θεατροπαιδαγωγοί και ηθοποιοί. Οι αιτήσεις για τα θεατρικά εργαστήρια θα αποστέλλονται στο ergastiria@n-t.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here