Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά την Κατερίνα Κούκα σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη και μας παρουσιάζουν το «Αν Δεν Είσαι Εσύ», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν, ενώ ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζεϊμπέκικο, που συνδυάζει την εξαιρετική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, τους εξομολογητικούς στίχους που έγραψε ο Γιώργος Κρητικός, ο σεναριογράφος της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και την ξεχωριστή κι αγαπημένη φωνή της Κατερίνας Κούκα.

Το τραγούδι συνοδεύεται από music video που συνδυάζει πλάνα της Κατερίνας Κούκα στο studio ηχογράφησης και πλάνα από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς «Μαύρο Ρόδο», της Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης). Τη σκηνοθεσία έκανε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το «Αν Δεν Είσαι Εσύ» περιλαμβάνεται στο soundtrack του «Μαύρο Ρόδο», με όλα τα τραγούδια που συνέθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους για την επιτυχημένη σειρά, το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Παράλληλα, θα περιλαμβάνεται και στο EP που ετοιμάζουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Κατερίνα Κούκα, που θα αποκαλυφθεί τoυς προσεχείς μήνες.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
Γιώργος Θεοφάνους: Πιάνο
Κώστας Λιόλιος: Τύμπανα
Ηλίας Τσαπατσάρης: Μπάσο
Κώστας Λαϊνάς: Πλήκτρα
Παναγιώτης Μπρακούλιας: Programming, Κιθάρες, Μπουζούκι, Τζουράς, Μπαγλαμάς
Δεύτερη Φωνή: Άκης Δείξιμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here