10/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Charlotte Church και τα παιδιά της κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στο νέο τους σπίτι.

Η 24χρονη τραγουδίστρια, τον τελευταίο καιρό είχε συχνούς πονοκεφάλους, ενώ και τα παιδιά της εμφάνιζαν διάφορα συμπτώματα, που τους οδήγησαν στην υποψία δηλητηρίασης. Ο παππούς της Charlotte ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση, προτείνοντας να εγκατασταθεί στο σπίτι ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα.

Η Charlotte τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε τους κινδύνους από τους οποίους γλίτωσε και αισθάνεται τυχερή που είναι ζωντανή. Χάρη στον παππού της, η ίδια και τα παιδιά της γλίτωσαν τη ζωή τους”, ανέφερε πηγή στο περιοδικό Closer.

Η Charlotte εγκαταστάθηκε στη βίλα της στη Νότια Ουαλία τον περασμένο Ιούλιο όταν χώρισε από τον πατέρα των παιδιών της Gavin Henson. Η βίλα εκτιμάται ότι αξίζει κοντά στα 2.000.000 ευρώ και όμως, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ασφαλής για τη διαβίωση της τραγουδίστριας και των παιδιών της.

Φίλοι της Charlotte πιστεύουν ότι σημαντική συμβολή στην επιβίωση της τραγουδίστριας έπαιξε το γεγονός ότι το σπίτι είναι πολύ μεγάλο. “Δεν είχε ιδέα ότι το boiler είχε πρόβλημα. Όταν ο ανιχνευτής διαπίστωσε την διαρροή, κάλεσε αμέσως υδραυλικό που αντιμετώπισε το πρόβλημα και της είπε ότι χρωστάει τη ζωή της στον παππού της. Είναι τυχερή που το σπίτι είναι μεγάλο και αερίζεται καλά, ενώ και η ελαττωματική συσκευή βρισκόταν μακριά από τους χώρους που χρησιμοποιούσε η οικογένεια”, ολοκλήρωσε η πηγή του περιοδικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here