Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον θρυλικό πιανίστα και συνθέτη Chick Corea, με τον διεθνούς φήμης μπασίστα Πέτρο Κλαμπάνη και τον εκπληκτικό πιανίστα Shai Maestro.

Ο Chick Corea ήταν μια εμβληματική φιγούρα στον κόσμο της jazz, πασίγνωστος για τις καινοτόμες συνθέσεις και το εκπληκτικό παίξιμό του στο πιάνο και keyboards, με τα group του Miles Davis και ύστερα με τα δικά του projects. Η επιρροή του έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι σε γενιές μουσικών, συμπεριλαμβανομένου του Πέτρου Κλαμπάνη και του Shai Maestro.

Για τον Κλαμπάνη, το να αποτίνει φόρο τιμής στον Chick Corea δεν είναι μόνο μια “γιορτή” για τη μουσική κληρονομιά του, αλλά και μια απόδειξη της βαθιάς επίδρασης που έχει η μουσική του Corea στο δικό του καλλιτεχνικό ταξίδι. Μαζί με τον πιανίστα “φαινόμενο” Shai Maestro, ο Κλαμπάνης θα τιμήσει το μουσικό έργο του Corea μέσα σε μια συναρπαστική βραδιά μουσικής που υπόσχεται να μας μαγέψει και να μας εμπνεύσει.

Μη χάσετε αυτό το αξέχαστο αφιέρωμα σε έναν από τους μεγαλύτερους πρωτοπόρους της jazz. Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας και ελάτε να μας συνοδεύσετε σε μια βραδιά μουσικής λαμπρότητας!

Πέμπτη 28 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Τηλ. 210 9213310

Τιμές Εισιτηρίων: από 15€

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here