Η Klavdia, μία ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα με αιθέρια φωνή, κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο, με το «Lonely Heart» που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Arcade Music και την Panik Records.

Αν και μόλις 19 ετών, η Klavdia έχει ήδη ξεδιπλώσει το μεγάλο ερμηνευτικό της ταλέντο. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από 3 χρόνια, παίρνοντας μέρος στο «The Voice», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό με κάθε ερμηνεία της. Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να «μαγεύει» με live εμφανίσεις. Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε δίπλα στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στο «Summer Nostos Festival» με τον Good Job Nicky.

To «Lonely Heart» είναι ένα ethnic pop dance κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική έγραψαν η δημιουργική ομάδα των Arcade, που έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες και ο Παντελής Λουπασάκης (Pade) και τους στίχους οι Arcade.

Το «Lonely Heart» συνοδεύεται από ένα σαγηνευτικό και μοναδικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here